Bordeaux en primeur 2023

Het is bijna zover! De tijd van het jaar waar liefhebbers van Bordeaux-wijnen naar uitkijken: de voorverkoop van Bordeaux En Primeur 2023!

Bordeaux is altijd een regio geweest die bekend staat om zijn uitmuntende wijnen en unieke karakter. Het jaar 2023 is geen uitzondering. Dit jaar belooft weer een reeks prachtige wijnen voort te brengen, met elk hun eigen verhaal en smaakprofiel.

In 2023 hebben de wijngaarden van Bordeaux een bijzonder groeiseizoen doorgemaakt. Met een perfecte balans van zon en regen konden de druiven optimaal rijpen, wat resulteerde in wijnen van exceptionele kwaliteit.

Het groeiseizoen begon met een milde winter, gevolgd door een vroege en gelijkmatige knopzetting in het voorjaar. De lente bracht voldoende regen om de wijngaarden te voeden, waardoor de druiven zich goed konden ontwikkelen. De zomer bracht warmte, maar niet zo verzengend als sommige voorgaande jaren, waardoor de druiven langzaam en gelijkmatig konden rijpen, met behoud van hun natuurlijke frisheid en levendigheid.

De oogstperiode verliep zonder problemen, met ideale omstandigheden voor het plukken van de druiven op het juiste moment van rijpheid. De rode wijnen beloven een perfecte balans tussen kracht, elegantie en fruitigheid, terwijl de witte wijnen verleiden met hun levendige zuurgraad en complexe aroma's.

De Bordeaux En Primeur 2023 biedt een unieke kans om deze wijnen in een vroeg stadium te ontdekken en aan te schaffen, nog voordat ze op de markt komen. Als liefhebber kunt u de ontwikkeling van deze wijnen van dichtbij volgen en ze toevoegen aan uw collectie, om te genieten van hun evolutie en rijping in de komende jaren.

Bij Henri Bloem zijn we verheugd om u een selectie van de beste Bordeaux En Primeur 2023 aan te bieden, dus hou onze website in de gaten voor de laatste updates!