Wijnkoperij Henri Bloem Groningen

 

Let Op! In verband met de zomerperiode zijn wij dinsdag 30 juli en de hele maand augustus op dinsdag gesloten.

Gewijzigde openingstijden:

Zondag: gesloten

Maandag: Gesloten

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: 10:00 – 18:00

Donderdag: 10:00 – 18:00

Vrijdag: 10:00 – 18:00

Zaterdag: 9:30 – 17:00

Over wijnwinkel Henri Bloem Groningen

De prachtige wijnwinkel van Marten Harbers vind je aan de Verlengde Hereweg 26-28 in Groningen. De vinotheek is met een winkeloppervlakte van 150m² ruim en overzichtelijk van opzet met een prachtig assortment wijnen, port en aanverwante producten. Middels een maandelijkse mailing wordt de klant op de hoogte gehouden van alle activiteiten. De liefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar onderstaand emailadres.

Het assortiment van Wijnkoperij Henri Bloem Groningen

Onze wijnwinkel is gevuld met meer dan 500 van de mooiste en lekkerste wijnen uit bekende en onbekende wijngebieden van de hele wereld. Wijnliefhebbers kunnen in de vinotheek terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo wordt er een ruime selectie van wijnen onder de 10 euro verkocht! Naast de wijnen kunt u bij Wijnkoperij Henri Bloem terecht voor wijnverwante artikelen, zoals karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, etc. De verzorging van relatiegeschenken is hier in goede handen en horecabedrijven kunnen bij Henri Bloem Groningen terecht voor een horeca-assortiment op maat!

Wijnproeverijen en wijncursussen bij Henri Bloem Groningen

Voor een ontspannende en informatieve avond kan men ook terecht bij Wijnkoperij Henri Bloem Groningen. Achter in de winkel is een ruim en gezellig proeflokaal waar je met een groep tot 16 personen wijn kan komen proeven. Met grote regelmaat worden er wijnproeverijen , thema-avonden en wijn-spijsdiners georganiseerd. Wil je met je eigen groepje een proeverij komen doen dan kan dat zeker. Informeer naar de mogelijkheden en op de website bij evenementen. 

In samenwerking met de wijnstudio bieden wij de WSET1 WSET2 en WSET3 cursussen aan. Deze worden gegeven in het proeflokaal van de winkel op dinsdagavond (WSET2) en donderdagavond (WSET3). Meer informatie en de cursusdata vind je op www.wijnstudio.nl 

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Niet in de gelegenheid om even langs onze wijnhandel te komen? We bezorgen met onze eigen bezorgdienst uw wijnen aan huis in de directe omgeving van Groningen. Ook als u verder weg woont bezorgen wij aan huis, maar dan via onze externe bezorgpartner. We laten u altijd weten wanneer u uw wijnen kunt verwachten. U kunt er op rekenen dat wij in onze wijnwinkel service op niveau leveren. Wij zijn u graag op alle mogelijke manieren van dienst.

Wijnhandel Henri Bloem Groningen is goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur.

Nieuwsbrief Henri Bloem

Wij versturen een wekelijkse mailing zodat u op de hoogte gehouden wordt van alle activiteiten. Geinteresseerden en wijnliefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar ons emailadres of via de knop beneden op de website.

Waarom kiest u voor Henri Bloem

  • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
  • Scherpe prijzen door directe import bij producent
  • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
  • Relatiegeschenken op maat
  • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Henri Bloem Groningen

Verlengde Hereweg 26-28
9722 AC Groningen

Geopend Sluit om 18.00 uur
Maandag
Gesloten
Dinsdag
13.00-18.00 uur
Woensdag
10.00-18.00 uur
Donderdag
10.00-18.00 uur
Vrijdag
10.00-18.00 uur
Zaterdag
9.30-17.00 uur
Zondag
Gesloten

Eigenaar(s):Marten Harbers


Btw: NL004095000B29
IBAN: NL36INGB0675320550