Wijnkoperij Henri Bloem Groningen

Let op! Aangepaste openingstijden op de dinsdag 

Per 01 September zijn wij op dinsdag geopend van 13:00 tot 18:00 uur!

Tot snel in de winkel!

 

Over wijnwinkel Henri Bloem Groningen

De wijnwinkel van Marten Harbers aan de Verlengde Hereweg 26-28 in Grongen. De vinotheek is met een winkeloppervlakte van 150m² ruim en overzichtelijk van opzet en er wordt alléén wijn en wijnverwante producten verkocht. Middels een maandelijkse mailing wordt de klant op de hoogte gehouden van alle activiteiten. De liefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar onderstaand emailadres.

Het assortiment van Wijnkoperij Henri Bloem Groningen

Onze wijnwinkel is gevuld met meer dan 500 van de mooiste en lekkerste wijnen uit bekende en onbekende wijngebieden van de hele wereld. Wijnliefhebbers kunnen in de vinotheek terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo wordt er een ruime selectie van wijnen tussen de € 5,00 en € 7,00 verkocht! Naast de wijnen kunt u bij Wijnkoperij Henri Bloem terecht voor wijnverwante artikelen, zoals karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, etc. De verzorging van relatiegeschenken is hier in goede handen en horecabedrijven kunnen bij Henri Bloem Groningen terecht voor een horeca-assortiment op maat!

Wijnproeverij – wijncursussen bij Henri Bloem Groningen

Voor een ontspannende en informatieve avond kan men ook terecht bij Wijnkoperij Henri Bloem Groningen. Met grote regelmaat worden er thema-proeverijen en wijn/spijsavonden georganiseerd. Informeer naar de mogelijkheden!

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Niet in de gelegenheid om even langs onze wijnhandel te komen? We bezorgen met onze eigen bezorgdienst uw wijnen aan huis in de directe omgeving van Groningen. Ook als u verder weg woont bezorgen wij aan huis, maar dan via onze externe bezorgpartner. We laten u altijd weten wanneer u uw wijnen kunt verwachten. U kunt er op rekenen dat wij in onze wijnwinkel service op niveau leveren. Wij zijn u graag op alle mogelijke manieren van dienst.

Wijnhandel Henri Bloem Groningen is goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur.

Nieuwsbrief Henri Bloem

Wij versturen een wekelijkse mailing zodat u op de hoogte gehouden wordt van alle activiteiten. De liefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar ons emailadres of via de knop beneden op de website.

Waarom kiest u voor Henri Bloem

  • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
  • Scherpe prijzen door directe import bij producent
  • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
  • Relatiegeschenken op maat
  • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Henri Bloem Groningen

Verlengde Hereweg 26-28
9722 AC Groningen

Geopend Sluit om 18.00 uur
Maandag
Gesloten
Dinsdag
13.00-18.00 uur
Woensdag
10.00-18.00 uur
Donderdag
10.00-18.00 uur
Vrijdag
10.00-18.00 uur
Zaterdag
9.30-17.00 uur
Zondag
Gesloten

Eigenaar(s):Marten Harbers


Btw: NL004095000B29
IBAN: NL36INGB0675320550