Wijnkoperij Henri Bloem Eindhoven

 

Over wijnwinkel Henri Bloem Eindhoven

In 1975 startten Anton en Antoinette Bongers hun Henri Bloem's Vinotheek in Eindhoven. Deze wijnkoperij is gevestigd in één van de oudste panden in de binnenstad, waar al sinds 1880 een wijnkoperij gevestigd is. Een bijzonder fraai gezicht in de winkel is de oude kelder die met een glazen vloer is afgedekt, zodat de oudste en mooiste wijnen goed bewaard worden en toch zichtbaar zijn voor de klant. Verschillende zeldzame en zeer oude wijnen liggen hier te rijpen totdat de gelukkige nieuwe eigenaar zich aandient.

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem

De specialiteiten van Wijnkoperij Henri Bloem Eindhoven komen met name uit Bordeaux, Bourgogne, Piemonte en Toscane. Ook Spaanse en Duitse wijnen zijn goed vertegenwoordigd. Verder is er een ruim aanbod uit de Nieuwe Wereld te vinden. Elke vrijdagavond en zaterdag is er gelegenheid tot het proeven van diverse wijnen. Ons complete assortiment bestaat uit meer dan 1.000 wijnen. U vindt bij ons in Eindhoven altijd een wijn die echt bij u past.

Wijnproeverij Eindhoven - wijncursus bij wijnhuis Henri Bloem

In het najaar verzorgt Wijnkoperij Henri Bloem Eindhoven een assortimentsproeverij, waar een groot aantal wijnen van verschillende niveau's te proeven zal zijn.

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,00 in Nederland)

We bezorgen de wijnen bij bestellingen vanaf € 60,-- gratis in heel Nederland. In de regio Eindhoven bezorgen wij zelf met onze eigen Henri Bloem bezorgdienst. Buiten onze regio bezorgt onze externe partner uw wijn. Daarbij is een leeftijdcheck verplicht.

Kennis van wijn

In de vinotheek in Eindhoven is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken onze producenten regelmatig en gaan naar de meest toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op. Uiteindelijk doen we dat natuurlijk voor u, onze klant, u profiteert altijd van onze deskundigheid op wijngebied. 

 

 

Wijnadviseurs

Twan van Deursen

Vinoloog

Lennert Bongers

Vinoloog

Waarom kiest u voor Henri Bloem

  • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
  • Scherpe prijzen door directe import bij producent
  • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
  • Relatiegeschenken op maat
  • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Proeverij op locatie

Geachte wijnliefhebber(ster), Naast de gebruikelijke winkelproeverijen en de jaarlijkse overzichtsproeverij, bieden wij in samenwerking met Wine Sessions onze klanten de mogelijkheid om een thuisproeverij of proeverij op locatie te realiseren.

Heeft u iets te vieren, een verjaardag, jubileum, feestdag of bijvoorbeeld een vriendenuitje, dan kunt u via info@winesessions.nl of 06-18791753 in contact komen met een wijnspecialist van Wine Sessions die deze middag of avond graag op locatie bij u komt verzorgen, uiteraard met de mooie wijnen van Henri Bloem!

Bezoek www.winesessions.nl of mail naar info@winesessions.nl voor de mogelijkheden.

Voor actuele (winkel)proeverijen houdt u de agenda in de gaten.
Lees meer

Henri Bloem Eindhoven

Vrijstraat 10
5611 AV Eindhoven

Gesloten Morgen open vanaf 12.00 uur
Maandag
12.00-18.00 uur
Dinsdag
09.30-18.00 uur
Woensdag
09.30-18.00 uur
Donderdag
09.30-18.00 uur
Vrijdag
09.30-21:00 uur
Zaterdag
09.30-17:00 uur
Zondag
Gesloten

Eigenaar(s):Antoinette Bongers en Lennert Bongers


Btw: NL003405886B01
IBAN: NL37 RABO 0113 7803 89