Henri Bloem Eindhoven

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

In 1975 startten Anton en Antoinette Bongers hun Henri Bloem's Vinotheek in Eindhoven. Deze wijnkoperij is gevestigd in één van de oudste panden in de binnenstad, waar al sinds 1880 een wijnkoperij gevestigd is. Een bijzonder fraai gezicht in de winkel is de oude kelder die met een glazen vloer is afgedekt, zodat de oudste en mooiste wijnen goed bewaard worden en toch zichtbaar zijn voor de klant. Verschillende zeldzame en zeer oude wijnen liggen hier te rijpen totdat de gelukkige nieuwe eigenaar zich aandient.

De specialiteiten van Wijnkoperij Henri Bloem Eindhoven komen met name uit Bordeaux, Bourgogne, Piemonte en Toscane. Ook Spaanse en Duitse wijnen zijn goed vertegenwoordigd. Verder is er een ruim aanbod uit de Nieuwe Wereld te vinden. Elke vrijdagavond en zaterdag is er gelegenheid tot het proeven van diverse wijnen. In het najaar verzorgt Wijnkoperij Henri Bloem Eindhoven een assortimentsproeverij, waar een groot aantal wijnen van verschillende niveau's te proeven zal zijn.

 

 

 

Henri Bloem Eindhoven
Vrijstraat 10
5611 AV, Eindhoven


040-2434495

Openingstijden

Maandag
12.00-18.00 uur
Dinsdag
09.30-18.00 uur
Woensdag
09.30-18.00 uur
Donderdag
09.30-18.00 uur
Vrijdag
09.30-21.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur
Zondag
gesloten

proeverijen

Rhône- Proeverij

Geachte klant, wij presenteren een prachtige proeverij van Rhône wijnen op:

 

                                                      Vrijdag 8 maart van 18.00 uur tot 21.00 uur en

                                                      Zaterdag 9 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur

 

Entree is gratis!

Op deze dag staan er ter degustatie diverse wijnen van verschillende Domaines die u in de voorverkoopfolder Rhône kunt vinden. Wij zien u graag bij ons in de winkel aan de vrijstraat 10 te Eindhoven

 

Met vineuze groet,

Anton en Antoinette Bongers
Twan van Deursen, Lennert Bongers, Rard Bongers en Thomas Krebbekx

Wijnkoperij Henri Bloem

 

Lees meer

Proeverij op locatie

Geachte wijnliefhebber(ster),

Naast de gebruikelijke winkelproeverijen en de jaarlijkse overzichtsproeverij, bieden wij in samenwerking met Wine Sessions onze klanten de mogelijkheid om een thuisproeverij of proeverij op locatie te realiseren.

Heeft u iets te vieren, een verjaardag, jubileum, feestdag of bijvoorbeeld een vriendenuitje, dan kunt u via info@winesessions.nl of 06-18791753 in contact komen met een wijnspecialist van Wine Sessions die deze middag of avond graag op locatie bij u komt verzorgen, uiteraard met de mooie wijnen van Henri Bloem!

Bezoek www.winesessions.nl of mail naar info@winesessions.nl voor de mogelijkheden.

Voor actuele (winkel)proeverijen houdt u de agenda in de gaten.

Lees meer