Wijnkoperij Henri Bloem Bussum

Over wijnwinkel Henri Bloem Bussum


Wijnwinkel Henri Bloem Bussum wordt met veel plezier gerund door eigenaar Mark de Graaf. Mark is na 15 jaar horeca, waarvan de laatste jaren als sommelier, de wereld van Henri Bloem binnen gestapt. Eerst 5 jaar in de vestiging in Amsterdam, daarna 5 jaar in Bussum om daar op 1 maart 2020 het stokje over te nemen. Eten en drinken zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. En die passie wil hij graag met u delen. Sinds maart 2022 is ook Pieter een vast gezicht in de winkel. Een complete carrière switch maar de passie voor wijn en eten is er absoluut! Na een opleiding bij smaakmeester Peter Klosse is Pieter nu begonnen aan zijn vinologenopleiding en hoopt in 2024 hiervoor zijn diploma te behalen. En als u het treft dan is er ook wat lekkers in de winkel. Hij is namelijk een geweldige banketbakker!!

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem Bussum

Wij kunnen u een groot assortiment wijnen uit de grootste wijnlanden van de wereld leveren. Henri Bloem heeft een aantal populaire wijnhuizen waaronder bijvoorbeeld de nr. 1 van 't Gooi Domaine Montrose uit Frankrijk. Bekijk het totale assortiment eens in onze webshop. Maar nog leuker, kom ons bezoeken in de winkel!

 

Wijnproeverij – wijncursus bij wijnhuis Henri Bloem Bussum

In onze evenementenkalender kunt u zien wanneer wij weer een proeverij organiseren. We houden regelmatig een thema wijnproeverij, maar loop vooral eens binnen om te informeren! 

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Lukt het u niet om naar onze wijnwinkel toe te komen om een mooie fles wijn te kopen? Dat is bij ons geen enkel probleem. In de regio brengen we, met onze eigen bezorgservice, de wijn, die u online in de Henri Bloem webshop heeft uitgekozen, thuis. Mochten wij de gekozen wijn niet voorradig hebben in de winkel dan overleggen wij een alternatief of wij bestellen de wijn voor u. In het laatste geval kan de levering iets langer duren. Woont u iets verder weg, dan verzorgt onze externe bezorgpartner de bezorging. Makkelijk en vanaf € 60,-- gratis in Nederland.

Wijnadviseurs

Mark de Graaf

Vinoloog

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Henri Bloem Bussum

  Huizerweg 45B
  1401 GH Bussum

  Gesloten Morgen open vanaf 9.30 uur
  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09.30-18.00 uur
  Woensdag
  09.30-18.00 uur
  Donderdag
  09.30-18.00 uur
  Vrijdag
  09.30-18.00 uur
  Zaterdag
  09.30-17.00 uur
  Zondag
  Gesloten

  Eigenaar(s):Mark de Graaf


  Btw: NL 003093581B45
  IBAN: NL 49 ABNA 0865 7253 57