Henri Bloem Leeuwarden

Wijnproeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

 

 **Er staan weer nieuwe evenementen voor het najaar in de AGENDA**

Even voorstellen

Sinds 1 juli 2012 zijn wij, Martin Wolvers & Janita Kemner de trotse eigenaars van deze kwaliteit`s wijnwinkel. Allebei afkomstig uit de Horeca o.a. Tweede Kamer, Kurhaus, huis ter Duin, Landgoed Lauswolt etc. beiden erg genoten van het mooie bedieningsvak met vooral de wijn als leidraad. Martin is Registervinoloog van de Wijnacademie  en Janita in bezit van WSET Advance en tevens Liquorist van de Wijnacademie. Altijd al de wens gehad om ooit eens een eigen wijnwinkel te starten en inmiddels mogen ervaren dat vele particuliere - en zakelijke wijnliefhebbers ons weten te vinden en natuurlijk werken we er hard aan om nog meer wijnenthousiasten uit Friesland te mogen begroeten.

 

1001 wijnen & meer....

Het ruime assortiment van zeker 1001 wijnen (geen sprookje) zoals een grote sortering uit de zogenaamde “oude wereld” o.a. Italië, Frankrijk o.a. veel (oude)Bordeaux Grand Cru Classè, Bourgogne, Rhône etc… Spanje, Portugal (brede range Vintage Port en Madeira vanaf 1863) maar zeker ook Duitsland en Oostenrijk evenals de “nieuwe wereld” wachten dan ook uitnodigend op uw komst om de smaakpapillen te teasen! Zoekt u b.v. een klasse wijn uit een geboortejaar of jubileumjaar....grote kans dat we deze in huis hebben.

Wij hebben voor elke gelegenheid een passende wijn vanaf € 4,50 t/m uw speciale wensen of anders gaan we daar naar op zoek, kortom de service die u mag verwachten van een Henri Bloem vinotheek.

 

Wijnproeverijen-wijncursussen

Verder kunt u bij ons terecht voor relatiegeschenken, wijnproeverijen, wijncursussen, glaswerk, wijnaccessoires en niet te vergeten de Leeuwarder stadswijn de ‘Skeve Toren’

 

Nieuwsbrief

Met enige regelmaat willen we u op de hoogte houden van onze activiteiten middels onze nieuwsbrief of via mededelingen in onze wijnwinkel.

Wilt u misschien met uw zakenrelaties, bedrijf, familie, vrienden een wijnproeverij in Friesland organiseren dan bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de mogelijkheden op maat.

Tot ziens in onze winkel en natuurlijk kunt u gratis parkeren voor de deur of in de buurt! 

Henri Bloem Leeuwarden
Verlengde Schrans 26
8932 NN, Leeuwarden


058-2133833

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11.00-18.00 uur
Woensdag
10.00-18.00 uur
Donderdag
10.00-18.00 uur
Vrijdag
10.00-18.00 uur
Zaterdag
10.00-17.00 uur
Zondag
Gesloten


Btw: NL120493421B01
IBAN: NL 59 INGB 0007 0474 63