Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam

Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam

Aan de Groenendaal net aan de rand van het centrum van Rotterdam en tegen Kralingen aan, bent u van harte welkom om heerlijk even rond te snuffelen in onze fraaie en ruime wijnwinkel.

Over wijnwinkel Henri Bloem 

Iedere wijnliefhebber komt bij ons aan zijn trekken want voor elke beurs is er iets moois te vinden in ons uitgebreide assortiment. Vooral bij de wijnen van Italiaanse bodem bieden wij een grote collectie wijnen aan en kunnen wij wel stellen dat we specialist zijn op dit gebied. Tevens kunt u een uitstapje maken naar ons Bordeaux-eiland achterin de winkel, waar menig Grand Cru ligt te prijken.

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem

Naast ons enorme assortiment aan wijn uit de hele wereld bent u voor wijnaccessoires, cadeaubonnen en kristalwerk bij ons aan het goede adres. Het is ook mogelijk in overleg glaswerk bij ons in bruikleen te verkrijgen. Heeft u een relatiegeschenk nodig? Bij Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam is er genoeg keuze, wordt u goed geadviseerd en geholpen. Uiteraard leveren wij ook aan de horeca! Ook hebben wij bij Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam een mooie selectie gedistilleerd. Deze loopt uiteen van gerijpte single malt whisky’s, grappa, eau de vie, tot verschillende soorten hippe en smaakvolle gin.

Wijnproeverij - wijncursus bij wijnhuis Henri Bloem Rotterdam

Tweemaal per jaar, in het voor- en najaar,  wordt er overzichtsproeverij georganiseerd, al dan niet in de winkel. Daarnaast zijn er door het hele jaar heen verschillende kleine winkelproeverijen waarbij ook af en toe een  wijnproducent zelf komt vertellen over zijn/haar wijn. Wilt u op de hoogte blijven van de proeverijen en onze maand aanbiedingen? Dan kunt u uw e-mailadres doorgeven aan ons via e-mail.

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Henri Bloem is in het verleden 5 jaar op rij uitgeroepen tot “beste wijnspeciaalzaak van Nederland” en in 2020 is Henri Bloem verkozen tot wijnimporteur van het jaar door het vooraanstaande wijn vakblad “Perswijn”. En dat is niet voor niets! In de winkel wordt u klantvriendelijk ontvangen en altijd voorzien van goed advies. Er is goede parkeergelegenheid voor de deur, we lopen met u mee naar uw auto en leggen uw wijn in uw kofferbak. Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de winkel, dan bezorgen wij in overleg uw bestelling bij u thuis. Al vanaf € 60,00 doen wij dit geheel gratis.

Wijnadviseurs

Ton Noordermeer

Vinoloog

Rob van Cuyk

Vinoloog

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  En zo is het begonnen.

  De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het pand aan de Groenendaal 23a in Rotterdam om te toveren in een echte Henri Bloem Vinotheek.
  Lees meer

  Gewijzigde openingstijden feestdagen

  **Gewijzigde openingstijden**      In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van onze winkel op sommige dagen gewijzigd, namelijk: - zondag 24 december 2023 = extra geopend van 12:00 - 16:00 uur - zondag 31 december 2023 = extra geopend van 12:00 - 16:00 uur    
  Lees meer

  Henri Bloem Rotterdam

  Groenendaal 23A
  3011 SK Rotterdam

  Gesloten Dinsdag Open vanaf 10.00 uur
  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  10.00 - 18.00 uur
  Woensdag
  10.00 - 18.00 uur
  Donderdag
  10.00 - 18.00 uur
  Vrijdag
  10.00 - 18.00 uur
  Zaterdag
  09.30 - 17.00 uur
  Zondag
  Gesloten

  Eigenaar(s):Ton Noordermeer


  Btw: NL 001.330.151.B66
  IBAN: NL 49 INGB 0662 2009 69