Wijnkoperij Henri Bloem Roermond

Over wijnwinkel Henri Bloem Roermond

Wijn drinken moet een feestje zijn. Als wijn drinken een feestje is, en dat zou het voor iedereen moeten zijn, dan gaat dat evenzeer op voor wijn kopen. En dat realiseren we ons maar al te goed. Een mooie, gezellige winkel, waar je met plezier binnenstapt, omdat ons hele team zijn best zal doen om uw wijnwensen te vervullen.

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem Roermond

Henri Bloem Roermond is natuurlijk niet zomaar een wijnwinkel. Met ieder wijnhuis waarvan wij wijnen in onze winkel hebben staan hebben we een langdurige relatie. Daarnaast vindt u bij ons natuurlijk meer dan 1.000 verschillende wijnen. Als wijnhandel kunt u bij ons in Roermond terecht voor Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen, Duitse wijnen, Oostenrijkse wijnen, maar zeker ook voor de zogenaamde Nieuwe-Wereld wijnen. Wijn cadeau doen? Of wijn als relatiegeschenk? Het is hét middel om de band met uw dierbare te tonen of uw relaties aan te halen Ons zeer uitgebreide wijnassortiment is uitermate geschikt voor relatiegeschenken of een mooi wijncadeau. Kom gezellig langs en beoordeel zelf. 

Wijn proeven

Wilt u eerst wijnen proeven voordat u met uw aankopen lekker thuis gaat genieten? Geen probleem, we hebben in onze gezellige wijnwinkel altijd een ruim assortiment open staan voor u om te proeven. We zien u graag!

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,00 in Nederland)

We bezorgen de wijnen bij bestellingen vanaf € 60,-- gratis in heel Nederland. In de regio Roermond bezorgen wij zelf met onze eigen Henri Bloem bezorgdienst. Buiten onze regio bezorgt onze externe partner uw wijn. Daarbij is een leeftijdcheck verplicht.

Kennis van wijn

In de vinotheek in Roermond is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken onze producenten regelmatig en gaan naar de meest toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op. Uiteindelijk doen we dat natuurlijk voor u, onze klant, u profiteert altijd van onze deskundigheid op wijngebied.

Gratis parkeren

We beschikken over 2 privé parkeerplaatsen aan de achterzijnde van onze winkel (ca.50 meter lopen). De parkeerplaatsen zijn gelegen op de binnenplaats van het appartementencomplex Oorterhof, u rijdt de binnenplaats op via de Kloosterwandstraat.

Wijnadviseurs

Joppe Geerlings

Vinoloog

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Henri Bloem Roermond

  Kloosterwandstraat 1
  6041 HJ Roermond

  Gesloten Morgen open vanaf 10.00 uur
  Maandag
  gesloten
  Dinsdag
  10.00-18.00 uur
  Woensdag
  10.00-18.00 uur
  Donderdag
  10.00-18.00 uur
  Vrijdag
  10.00-18.00 uur
  Zaterdag
  10.00-18.00 uur
  Zondag
  gesloten

  Eigenaar(s):Joppe Geerlings


  Btw: 
  IBAN: NL07 RABO 0189 5235 73