Wijnkoperij Henri Bloem Enschede

Over wijnwinkel Henri Bloem Enschede

Aan de Deurningerstraat 228 in Enschede is de Twentse wijnhandel van Henri Bloem gevestigd.  Deze voormalige bakkerij biedt sinds 2007 plaats aan de mooiste en lekkerste wijnen, uit bekende én onbekende wijngebieden.

Het assortiment van Henri Bloem Enschede

U kunt bij ons terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo verkopen we 60 wijnen onder de €5,00! Maar wijn drinken gaat verder dan alleen de fles en de wijn. Naast wijnen en wijn/spijs-advies kunt u bij ons ook terecht voor aanverwante artikelen;  karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, e.d. Zo komen de wijnen van Wijnkoperij Bloem Enschede nog beter tot hun recht!

Horeca

Voor de horeca voeren we een speciaal assortiment. Wij helpen graag wijn/spijs-adviezen en maken desgewenst uw wijnkaart.

Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is hét middel om de band met uw relaties aan te halen. En hoe kan dat nu beter dan met het aanbieden van heerlijke wijn? Op basis van onze kennis van en passie voor wijn, stellen wij graag een relatiegeschenk voor u samen. 

Wijnproeverij – wijncursus bij Henri Bloem Enschede

Elke eerste zaterdag van de maand nodigen wij u uit voor een wijnproeverij. Ongedwongen en met andere wijnliefhebbers genieten van een goed glas wijn. Soms hebben deze wijnproeverijen een thema. Zo staat de maand oktober in het teken van ‘wild’ en wordt in de maand december extra aandacht geschonken aan ‘feestwijnen’. Deze proeverijen zijn gratis te bezoeken. U bent van harte welkom! Vraag naar de mogelijkheden.

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Heeft u geen tijd om langs te komen? Bestel dan uw wijn telefonisch of per email en wij bezorgen uw wijn bij u thuis met onze uitstekende bezorgservice.

 

Jan Herman Houdel

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Henri Bloem Enschede

  Deurningerstraat 228
  7522 CL Enschede

  Gesloten Dinsdag Open vanaf 9.30 uur
  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09.30-18.00 uur
  Woensdag
  09.30-18.00 uur
  Donderdag
  09.30-18.00 uur
  Vrijdag
  09.30-18.00 uur
  Zaterdag
  09.30-17.00 uur
  Zondag
  Gesloten

  Eigenaar(s):Jan Herman Houdel


  Btw: NL171462129B01
  IBAN: NL17 RABO 0135 7009 06