Wijnkoperij Henri Bloem Tilburg

Over wijnhandel Henri Bloem Tilburg

In het centrum van Tilburg bevindt zich de Henri Bloems’s Vinotheek van Marcel en Saskia Kattestaart en hun twee zonen Max en Just, een echt familiebedrijf dus! Samen geven zij u adviezen op maat over wijn en aanverwante artikelen. Het Henri Bloem-assortiment is zeer herkenbaar aanwezig in de winkel. Het uitgebreide assortiment is helder geëtaleerd in ruim 240 m2 winkeloppervlak, zoals bijvoorbeeld het mooie 'Bordeaux-eiland', de meer dan 200 verschillende Italiaanse wijnen (waaronder uiteraard toppers als Gaja, Ornellaia, Solaia etc.) en de grote diversiteit accessoires zoals glazen, karaffen en kurkentrekkers. U kunt via deze link een kijkje nemen in onze winkel. 

Het assortiment van Wijnhandel Henri Bloem Tilburg

Het Henri Bloem-assortiment is zeer herkenbaar aanwezig in de winkel. Het uitgebreide assortiment is helder geëtaleerd in ruim 240 m2 winkeloppervlak, zoals bijvoorbeeld het mooie 'Bordeaux-eiland', de meer dan 200 verschillende Italiaanse wijnen (waaronder uiteraard toppers als Gaja, Ornellaia, Solaia etc.) en de grote diversiteit accessoires zoals glazen, karaffen en kurkentrekkers. U kunt via deze link een kijkje nemen in onze winkel.

Wij hebben voor u een speciale collectielijst gemaakt van al onze topwijnen en oudere jaargangen! Deze collectielijst wordt regelmatig bijgewerkt maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een wijn niet meer voorradig is. U kunt deze lijst hier vinden: Kelderlijst Bloem Tilburg 

De service van Henri Bloem Tilburg

Dat wijn drinken verder gaat dan alleen de fles en de wijn wordt snel duidelijk door de service van Henri Bloem Tilburg: 

 • Bruikleenvan wijn -en champagneglazen, altijd mogelijk en ideaal voor feesten en partijen.
 • Elk weekendeen inloopproeverij in de winkel.
 • Nieuwsbriefdie zowel digitaal als per post verstuurd kan worden.
 • Relatiegeschenkenop maat, ook mogelijk met eigen etiketten en/of opdruk op wijnkistjes (ook kleine bestellingen).

Wijnproeverij – wijncursussen

Slijterij Henri Bloem Tilburg heeft ieder weekend een inloop wijn proeverij in de wijnwinkel zelf. Een aantal keer per jaar organiseren wij een overzichtproeverij. Hou daar onze evenementenkalender voor in de gaten. In het voor- en het najaar kunt u bij Henri Bloem Tilburg terecht voor een wijncursus. Vraag naar de mogelijkheden.

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 50,-- in Nederland) – parkeergelegenheid.

Er is dichtbij onze wijnhandel voldoende parkeergelegenheid aanwezig (parkeergarage Emmapassage en Koningsplein) en voor het inladen van een doosje wijn kunt u tijdelijk achter de winkel parkeren.

Kom dus snel proeven bij Wijnkoperij Henri Bloem in wijnstad Tilburg!

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 50,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Henri Bloem Tilburg

  Stadhuisplein 264
  5038 TG Tilburg

  Geopend Sluit om 18.00 uur
  Maandag
  12.00-18.00 uur
  Dinsdag
  09.00-18.00 uur
  Woensdag
  09.00-18.00 uur
  Donderdag
  09.00-21.00 uur
  Vrijdag
  09.00-18.00 uur
  Zaterdag
  09.00-17.00 uur
  Zondag
  Gesloten

  Eigenaar(s):Marcel en Saskia Kattestaart


  Btw: NL047056757B01
  IBAN: NL30 RABO 0181 2442 09