Henri Bloem Den Bosch

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

Wijnkoperij Henri Bloem is gevestigd in het gezelligste straatje van Den Bosch; de Krullartstraat.
U vindt ons in een zijstraat van de Kerkstraat, tussen de Markt en de Sint-Jan.
De kleine maar karakteristieke vinotheek heeft door de inrichting met oude wijnvaten, waaruit nog dagelijks (zoete) wijnen en port worden getapt, een gezellige bourgondische uitstraling.
Behalve de tapperij vindt u bij ons ook een ruim assortiment wijnen waaronder een grote collectie oude jaargangen Grand Cru Classé s uit de Bordeaux, prachtige Bourgogne's en heerlijke oude porten.
Vanuit een groot magazijn net buiten de stad wordt de winkel bevoorraad en voorzien wij d.m.v. onze uitgebreide bezorgservice vele cafe's, restaurants, particuliere klanten en bedrijven van wijn.

7 dagen per week geopend

Wij staan vanaf nu 7 DAGEN PER WEEK voor u klaar, voor een heerlijke fles wijn, een mooi cadeau met veel service en advies.
Daarnaast bezorgen wij graag en met veel plezier uw bestellingen thuis. Hoeft u niet te sjouwen en kunt u rustig verder shoppen in het gezellige Den Bosch.

We zien u graag spoedig in onze winkel.

Met vriendelijke groet,

Machiel, Joke, Eric en Kris

Henri Bloem Den Bosch
Krullartstraat 5
5211 HR, Den Bosch


073-6137413

Openingstijden

Maandag
13.00-18.00 uur
Dinsdag
09.30-18.00 uur
Woensdag
09.30-18.00 uur
Donderdag
09.30-18.00 uur
Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.00-17.00 uur
Zondag
13.00-17.00 uur

Agenda | Evenementen

    Meer evenementen