Wijnkoperij Henri Bloem Den Bosch

Over wijnhandel Henri Bloem Den Bosch 

Wijnkoperij Henri Bloem is gevestigd in het gezelligste straatje van Den Bosch; de Krullartstraat. U vindt ons in een zijstraat van de Kerkstraat, tussen de Markt en de Sint-Jan.
Vanuit een groot magazijn net buiten de stad wordt de winkel bevoorraad en voorzien wij met onze uitgebreide bezorgservice vele cafe's, restaurants, particuliere klanten en bedrijven van wijn. 

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem Den Bosch

In onze kleine, maar karakteristieke wijnwinkel (vinotheek) heeft een inrichting met oude wijnvaten, waaruit nog dagelijks (zoete) wijnen en port worden getapt. Dat bij elkaar creëert een gezellige bourgondische uitstraling. Behalve de tapperij vindt u bij ons ook een ruim assortiment wijnen waaronder een grote collectie oude jaargangen Grand Cru Classés uit de Bordeaux, prachtige Bourgognes en heerlijke oude porten. Verder hebben wij een zeer breed aanbod vanuit de gehele wereld zowel uit de 'oude' als uit de 'nieuwe' wereld. Ook met ons aanbod biologische wijnen volgen wij de ontwikkelingen in de markt. Natuurlijk vindt u bij ons ook een uitgelezen aanbod aan wijncadeaus.........

Wijnproeverij – wijncursus bij wijnhuis Henri Bloem Den Bosch

We houden regelmatig een thema wijnproeverij en natuurlijk staan er in de wijnwinkel ook een paar flessen op de proeftafel, meestal op zaterdagen, maar loop vooral eens binnen! 

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Als het u niet lukt om naar het gezellige centrum van Den Bosch te komen om in onze wijnwinkel een mooie fles wijn te kopen Dat is geen enkel probleem. In de regio brengen we, met onze eigen bezorgservice, de wijn, die u via de mail, telefonisch of online in de Henri Bloem webshop heeft uitgekozen, thuis. Woont u iets verder weg, dan verzorgt onze externe bezorgpartner de bezorging. Makkelijk en vanaf € 60,-- gratis in Nederland).

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Henri Bloem Den Bosch

  Krullartstraat 5
  5211 HR 's Hertogenbosch

  Geopend Sluit om 18.00 uur
  Maandag
  13.00-18.00 uur
  Dinsdag
  09.30-18.00 uur
  Woensdag
  09.30-18.00 uur
  Donderdag
  09.30-18.00 uur
  Vrijdag
  09.30-18.00 uur
  Zaterdag
  09.30-17.00 uur
  Zondag
  13.00-17.00

  Eigenaar(s):Kattestaart


  Btw: NL860296738B01
  IBAN: NL52 RABO 0344 2604 61