Henri Bloem Den Haag

Wijn proeven

Door de corona-maatregelen laten wij even geen wijnen proeven in de winkel.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

Goed bereikbaar ligt aan de Weissenbruchstraat 294 één van de beste wijnhandels van groot Den Haag. Het brede assortiment van Henri Bloem is hier in al zijn verscheidenheid aanwezig. Met daarnaast een extra selectie van grote wijnen uit Bordeaux, Bourgogne, Toscane en Australië.  Met ruim 1500 verschillende wijnen uit alle windstreken en prijsklassen is de kans dat u hiertussen iets lekkers vindt bijzonder groot. Tevens hebben wij een ruim aanbod biologische wijn.

Vakkennis.
Ieder personeelslid is gediplomeerd vinoloog dus u kunt gedegen vakkennis verwachten.
Mede dankzij ruime ervaring in de horeca kunnen wij u ook goed van dienst zijn met wijn/spijs combinaties en helpen wij uw diner graag naar een  hoger niveau te brengen.

Relatiegeschenken.
Al 25 jaar stellen wij met veel plezier en oog voor detail, relatiegeschenken samen. Elk kistje dat onze winkel verlaat ziet er onberispelijk uit en geen fles ligt scheef. In samenwerking met u zorgen wij er voor dat uw relatiegeschenk opvalt tussen de vele geschenken die uw klanten ontvangen. Graag verwelkomen wij u in onze winkel.

Bereikbaarheid.
Wie met de auto naar onze vinotheek komt, kan gebruik maken van ruime parkeermogelijkheden in de omringende straten.  Op zaterdag kunt u gratis parkeren, m.u.v. de Van Hoytemastraat, rondom onze zaak.

Gratis thuisbezorgd.
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan komen wij op donderdag graag naar u toe.  In de regio bezorgen wij, elke donderdag, uw bestelling vanaf 12 flessen gratis bij u thuis.

Henri Bloem Den Haag
Weissenbruchstraat 294
2596 GN, Den Haag


070-3249493

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.00-18.00 uur
Woensdag
09.00-18.00 uur
Donderdag
09.00-18.00 uur
Vrijdag
09.00-18.00 uur
Zaterdag
09.00-17.00 uur
Zondag
Gesloten


Btw: NL808898553B01
IBAN: NL 65 ABNA 08874488 01

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Een kwestie van smaak met Tjitse Mollema

                                             'Op alle fronten bijzonder'
  8 augustus 2020, Den Haag Centraal, Artikel Kwestie van smaak met Tjitse

  Bodegas Carchelo, ‘C’, Jumilla, 2019, Spanje

  Op de internationale lijsten van de honderd beste wijnen ter wereld kom je de laatste jaren opvallend veel Spaanse wijnen tegen. Bodegas Carchelo uit Jumilla, honderd kilometer landinwaarts van Alicante, is daar een imponerend voorbeeld van. De Jumilla ‘Carchelo’ is in elk opzicht raak: van het design-etiket en het gedicht op de kurk, tot de imponerende inhoud.
  De ‘C’ (van Carchelo) is een toegankelijke rode wijn die je in deze prijsklasse zelden of nooit tegen zult komen.

  Bodegas Carchelo ligt in de Carche Vallei in Jumilla, een opkomend
  wijngebied, waar kenners verrukt van zijn. Het is één van de meest regenarme gebieden van Spanje. De wijngaarden liggen zo'n 700 meter boven zeeniveau op rotsachtige, maar met voedzame bodems.

  Sinds de oprichting van de Bodega in 1990 is het wijnareaal gegroeid naar 100 hectare, voornamelijk met Monastrell en Syrah-druiven. Verder is er Cabernet Sauvignon en Tempranillo aangeplant. ‘Carchelo’ is een blend van Monastrell, Tempranillo en Cabernet Sauvignon. De Monastrell druif is een sterk druivensoort met een dikke schil en in het zuiden van Frankrijk beter bekend onder de naam Mourvèdre.

  Deze rode wijn omarmt je meteen. Hij geurt naar bramen en rijpe kersen en de
  smaak is sappig, vol fruit en een heerlijke warme afdronk.

  Heerlijk bij: Spaans stoofpotje van lamsvlees en rode paprika
  Verkrijgbaar bij:
  Wijnkoperij Henri Bloem
  Weissenbruchstraat 294
  2596 GN Den Haag
  070-3249493

  denhaag@henribloem.nl
  www.henribloem.nl
  www.facebook.com/henribloemdenhaag

  Lees meer