Voorjaarsproeverij 2024

zo 26 mei 2024
Henri Bloem Rotterdam

Beste wijnliefhebbers,

De eerste proeverij van 2024 komt eraan, onze Voorjaarsproeverij. Tijdens deze wijnproeverij staan er zo'n 50 rode, witte en rosé wijnen open. Achter iedere proeftafel staat een collega die u van advies kan voorzien en waar u vragen aan kunt stellen. Uiteraard zorgen wij voor diverse hapjes op de proeftafels. Op deze dag is er een vertegenwoordiger van het Portugese wijnhuis Adega de Pegoes om hun prachtige wijnen aan u te laten proeven!

 

Informatie

De proeverij wordt in de winkel aan de Groenendaal 23a gehouden op zondag 26 mei van 14.00-17.00 uur. De kosten voor deze proeverij bedragen €12,50 per persoon. Het aantal deelnemers is beperkt dus meldt u op tijd aan! Vergeet niet dat het alleen mogelijk is om de entree contant te betalen in de winkel.

 

Aanmelden

Lijkt het u leuk en interessant, schroom dan niet en meldt u aan! Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar rotterdam@henribloem.nl.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de proeverij en alles rondom Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam? Like dan onze Facebookpagina!

 

Tot 26 mei!