Voorjaarsproeverij 2019 Henri Bloem Apeldoorn

zo 19 mei 2019
Henri Bloem Apeldoorn

Zondag 19 mei a.s. van 12.00 uur tot 17.00 uur

in CITY LOUNGE APELDOORN

Op 19 mei is het weer zover. Tijd voor Henri Bloem’s grote voorjaarsproeverij. Met meer dan 100 open wijnen en diverse wijnboeren het grootste wijnevenement van Apeldoorn en omstreken. Wederom hebben wij gekozen voor City Lounge als locatie. De “wijnkelders”, de sfeer, de warmte en gezelligheid zorgen voor een unieke wijnbelevenis. 

Onze voorjaarsproeverij staat altijd in het teken van frisse, zomerse wijnen. Mooie Sauvignons, Rieslingen, prachtige Rose’s, maar ook heerlijke rode wijnen voor bij de BBQ. Bent u juist een fan van zware wijnen. Wij zijn u niet vergeten. Natuurlijk is er ook voldoende aandacht voor de krachtige, stevige wijnen waar u warm van wordt.

Natuurlijk zijn er ook weer enkele wijnboeren te gast. Zo is Andi Knauss van Weingut Knauss uit Württemberg aanwezig met onder andere zijn typische Zuid Duitse druivensoorten als Trollinger en Lemberger. Ook is Sabine Rabe van Chateau Pigoudet uit de Provence aanwezig. Op haar tafel onder andere loepzuivere, zalmkleurige rosé's. Lukas Auer van Weingut Auer uit Oostenrijk komt je o.a. zijn Pinot Noir en St Laurent laten proeven. Ervaar zelf waarom deze beide wijnen in Oostenrijk zijn gekoezen tot "Best Buy".

Samen met onze collega ondernemers: Marcel's Kaas, Hopdonders speciaalbieren, Lados olijfolie en Slagerij Ter Weele belooft het weer een groots wijnevent te worden.

De entree voor deze proeverij is E 12,50.

In verband met de brandveiligheid is aanmelden via apeldoorn@henribloem.nl verplicht.