Officieel afscheid Co

za 1 april 2023
Henri Bloem Zwolle

Op zaterdag 1 april neemt Co Hartman officieel afscheid van Henri Bloem Zwolle.

Zaterdag 1 april 2023 afscheid Co Hartman.

 

“Op 1 april 1978 nam ik de wijnhandel Henri Bloem Zwolle over en werd ik wijnkoper!”.

 

De winkel was destijds gevestigd aan de Drie Pistolengang in Zwolle.

Een klein en knus pand van krap 75 m2. Hier werd de basis gelegd voor de mooie, authentieke wijnhandel zoals wij die nu kennen.

In 2000 werd het huidige pand aan de Thorbeckegracht betrokken. Persoonlijk en zakelijk een absoluut hoogtepunt. De verhuizing naar een pand van bijna 400 m2 met een winkeloppervlakte van bijna 150 m2, was een sprong in het diepe en tegelijktijdig een grote stap voorwaarts. Al snel bleek dat er versterking nodig was. Het team breidde zich uit met Herman en Camil. De winkel deed en doet het heel goed. In 2016 breidde het team zich uit met dochter Tjeska, zij liet in de jaren erna blijken het stokje wel over te willen nemen.

Nu na 45 jaar, twee winkels en een 6-koppig team later, is het zo ver... Co heeft beslist dat 1 april 2023 een mooie datum is om op feestelijke wijze de klanten te bedanken en afscheid te nemen. Co kennende zullen er op deze zaterdag zeer bijzondere flessen uit eigen voorraad worden geopend en geproefd.

We proosten met elkaar op wat was en te meer op wat nog gaat komen!

Of dit afscheid betekend dat hij niet meer in de winkel te vinden is, wordt door enkelen in twijfel getrokken. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan…

 

Voor nu zeg ik ‘Graag tot ziens op zaterdag 1 april 2023!’.