Najaarsproeverij Henri Bloem Groningen

zo 4 november 2018
Henri Bloem Groningen

Beste Wijnliefhebber(ster),

 

Op zondag 4 november a.s. van 14.00-17.00 uur organiseren wij onze Najaarsproeverij in de Hattrick's Pub van de Euroborg (Boumaboulevard 41 Groningen). 

Deze najaarsproeverij is een mooie gelegenheid om een aantal nieuwe wijnen van Wijnkoperij Henri Bloem te proeven en uw voorraad voor de feestdagen aan te vullen. Een ruime selectie wijnen uit ons assortiment staat open op de proeftafels en zijn te bestellen tegen aantrekkelijke kortingen!  

Op de Najaarssproeverij zijn deze keer drie wijnhuizen aanwezig om hun wijnen aan u te laten proeven:

Frank en Bert-Jan van Ambachtelijke Slagerij het Herenhuis laten u weer enkele nieuwe producten uit hun assortiment proeven!

Entree: € 10,00. Verzeker u van deelname door aanmelding via groningen@henribloem.nl

 

Wijnmakersdiner

Na afloop van de proeverij organiseren wij in samenwerking met Restaurant Uit de Buurt (Verlengde Hereweg 30 in Groningen) een wijnmakersdiner. Bezoekers van de Najaarsproeverij kunnen hieraan deelnemen.

Dit diner bestaat uit een viergangen menu met wijnarrangement, water en koffie na. We zitten gezellig aan lange tafels en de aanwezige wijnboeren vertellen u het een en ander over hun wijnen. U kunt zich aanmelden voor dit diner via email groningen@henribloem.nl of telefoon 050-5268188.

Aanvang diner 18.00 uur, kosten: € 55,00 per persoon. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief. 

Tot ziens in de vinotheek!

 

Gerard Brok

Wijnkoperij Henri Bloem