Winkelproeverij Niepoort vrijdag 13 april 2018 uit de Douro, Portugal 

Kom op  gratis kennis maken met de prachtige wijnen van het Portugese tophuis Niepoort! Je hoeft je niet in te schrijven, loop gewoon bij ons binnen. Wees welkom!

Paolo Silva is speciaal in onze winkel om het u te laten proeven en geeft graag uitleg over de wijnen. Paolo is vanaf 15:00 uur in de winkel, maar vanaf 10 uur mag je al komen proeven. 

Ook geïnteresseerd in de wijnen, loop dan vrijdag 13 april bij ons binnen#komproefenbeleef

Zoals zijn naam al doet vermoeden heeft Dirk Nederlandse wortels. Zijn over-overgrootvader emigreerde in 1842 naar Portugal en werd portproducent. Gedurende 4 generaties waren de Niepoorts beroemd om hun prachtige ports. In de jaren ’90, toen Dirk zijn intrede deed in het familiebedrijf, begon hij ook met het maken dan rode en witte droge wijnen. Zijn top cuvées Redoma, Batuta en Charme bezorgden hem vrijwel direct wereldwijde roem. Dirk is altijd op zoek naar ‘Terroir-expressie’ in zijn wijnen en maakt inmiddels wijn in diverse regio’s van Portugal als ook in veel andere landen. Een ware visionair op wijngebied. 
Vanaf 15:00 uur is Paolo in onze winkel en kun je al een aantal wijnen testen, dit is gratis en voor iedereen toegankelijk. Loop gewoon binnen in de winkel! 

Henri Bloem Utrecht heeft een lange geschiedenis met de wijnen van Niepoort, zowel Inno als Edwin en Joke hebben de Quinta van Niepoort in Portugal bezocht en Dirk heeft onze winkel al eerder aangedaan. We zijn er trots op deze wijnen vol pracht en finesse deze dag te presenteren dus #komproefenbeleef!

Tot vrijdag dus!

Met vriendelijke groet, 

Wijnkoperij Henri Bloem

Inno, Edwin, Joke en Jules

Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht B.V. ǀ Adriaen van Ostadelaan 12 ǀ 3583 AJ  UTRECHT ǀ +31-(0)30-2331142 ǀ utrecht@henribloem.nl ǀ www.henribloem.nl