Niepoort Ambassadrice Carolina Almeida komt 10 en 11 juni naar Utrecht om de prachtige wijnen van dit tophuis uit Portugal te laten proeven!

 

 

Kom gratis kennis maken met de prachtige wijnen van het Portugese tophuis Niepoort! 10 en 11 juni is Carolina Almeida van de topproducent uit de Douro, Niepoort, bij ons in de winkel. Al jaren werken we met veel plezier met de wijnen van Dirk Niepoort, wijnen met oog voor kwaliteit en terroir. Carolina laat deze dagen een mooie selectie van witte en rode wijnen uit de Douro en andere Portugese gebieden proeven en geeft graag enthousiast uitleg bij deze fantastische wijnen.  Hieronder de te proeven selectie. Zoals je ziet genoeg reden om even te komen buurten. #komproefenbeleef

 

* selectie van de wijnen op de proeftafel, jaargangen kunnen afwijken

 

Over Niepoort:

Zoals zijn naam al doet vermoeden heeft Niepoort Nederlandse wortels. De over-overgrootvader van Dirk Niepoort emigreerde in 1842 naar Portugal en werd portproducent. Gedurende 4 generaties waren de Niepoorts beroemd om hun prachtige ports. In de jaren ’90, toen Dirk zijn intrede deed in het familiebedrijf, begon hij ook met het maken van rode en witte droge wijnen. In beginsel werd hij door veel van zijn collega's (en zijn eigen vader) voor gek verklaard, maar inmiddels wordt hij door iedereen op handen gedragen.

Zijn topcuvées als de 'Redoma', 'Batuta' en 'Charme' bezorgden hem vrijwel direct wereldwijde roem. Dirk is altijd op zoek naar ‘terroir-expressie’ in zijn wijnen en maakt inmiddels wijn in diverse regio’s van Portugal. Een ware visionair op wijngebied. 

Speciale Proeverijaanbiedingen

Uiteraard zullen we op deze dagen met scherpe aanbiedingen komen voor de wijnen op de proeftafel. Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor deze aanbieding.

De wijnen staan zoweel vrijdag als zaterdag de hele dag (vanaf 10 uur tot sluit) open om te proeven. Carolina is vrijdag 10 juni van 16 tot 19 uur en zaterdag van 13 tot 17 uur aanwezig. Wij kijken uit naar je komst!

  

Waar: Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht
Wanneer: vrijdag 10 juni van 10 tot 19 uur en zaterdag 11 juni van 10 tot 17 uur
Inschrijving: niet nodig, loop gewoon binnen
Kosten: gratis

 

Graag tot ziens in onze winkel. 

Met een hartelijke groet,

Edwin, Joke, Robert, Pierre en Jos
Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht

Adriaen van Ostadelaan 12 | 3583 AL UTRECHT | T: 030-2331142
utrecht@henribloem.nl | www.henribloem.nl