Pascual Toso komt speciaal naar Utrecht om hun prachtige wijnen 

uit Argentinië aan u te laten proeven!

 

Argentijns Trio staat garant voor fraaie proeverij Pasucal Toso wijnen.

Vol trots kunnen wij u melden dat we op zaterdag 7 mei a.s. Maya Jenkins, Rodolfo Juares en Rodrigo Romero, respectievelijk de exportdirectie en de nieuwe wijnmaker van het beroemde wijnhuis Pascual Toso uit Mendoza in Argentinië in onze winkel mogen ontvangen. Er staan 8 wijnen van deze topwijnmaker op de proeftafel, vergezeld van bijpassende versnaperingen. U bent van harte welkom om te komen proeven en het Argentijnse trio het hemd van het lijf te vragen?

Als u onverhoopt zaterdag verhinderd bent, bieden wij u de vrijdag daarvoor, 6 mei, ook de kans deze serie te komen proeven. De wijnen staan de hele dag open.

#KomProefenBeleef en ervaar zelf waarom wij ca. 25 jaar geleden met deze wijnboer in zee gingen.

 

Over Pascual Toso:

De voorouders van de huidige generatie wijnmakers van Pascual Toso zijn al rond 1890 vanuit Italië verhuisd naar het zo veelbelovende Mendoza in Argentinië. Steeds meer wijngaarden werden aangekocht en vandaag de dag is Pascual Toso een van de toonaangevende producenten in Argentinië. De Maipú vallei wordt gezien als een van de beste regio’s van Argentinië als het gaat om kwaliteitswijn. Sinds 2001 is Paul Hobbs, een vooraanstaande Amerikaanse wijnconsultant, aan het bedrijf verbonden als wijnconsultant en sindsdien is de kwaliteit naar het hoogste niveau gestegen.

Wij voeren deze wijnen inmiddels een slordige 25 jaar met veel succes.

 Maya Jenkins, Rodolfo Juares en Rodrigo Romero, respectievelijk de exportdirectie en de nieuwe wijnmaker zijn zaterdag 7 mei vanaf 12 uur in de winkel en zullen de wijnen met plezier van tekst en uitleg voorzien.


  

Waar: Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht
Wanneer: vrijdag 6 mei van 10 tot 19 uur en zaterdag 7 mei van 10 tot 17 uur
Inschrijving: niet nodig, loop gewoon binnen
Kosten: gratis