• Proefpakket Enigma 1 & 2 Proefpakket Enigma 1 & 2 - www.henribloem.nl - Henri Bloem
Proefpakket Enigma 1 & 2 Proefpakket Enigma 1 & 2 - www.henribloem.nl - Henri Bloem

De Martino /

Proefpakket Enigma 1 & 2

De 'broertjes' Enigma in één pakket.

  •   proefpakket
Prijs59,70
  • Proefnotitie
  • Informatie
  • Over de producent

Ontdek het Enigma proefpakket, een meeslepende reis door de smaken van elk wijnjaar. Geen enkel jaar is immers hetzelfde, en daarom krijgt Enigma elk jaar een nieuwe en verrassende blend. Alleen de mooiste en rijpste druiven van dat specifieke jaar worden zorgvuldig geselecteerd. In 2019 bestaat Enigma 2 uit een harmonieuze mix van 70% cabernet sauvignon, 25% malbec en 5% petit verdot. Wellicht heeft u vorig jaar Enigma 1 gemist, met een iets andere samenstelling en minder cabernet. In dit proefpakket bieden we u de kans om ze met elkaar te vergelijken en de subtiele nuances te ontdekken. Laat u betoveren door de unieke karakteristieken van Enigma, terwijl u geniet van zowel de oorspronkelijke versie als zijn opvolger.

 

  • Wijn type: proefpakket
  • Land: Chili
  • Producent: De Martino
De Martino

Het is alweer ruim driekwart eeuw geleden dat Pietro de Martino zijn geboorteland Italië achter zich liet om zijn opgedane wijnkennis in Chili te gaan toepassen. En met succes!

Nog altijd is De Martino een familiebedrijf dat inmiddels zo’n 300 ha. wijngaard tot zijn beschikking heeft. En niet alleen in Maipo, de oorspronkelijke thuisbasis. In het hele land wordt gezocht naar de best mogelijke omstandigheden om daar met de beste druiven de beste wijnen te maken: van heerlijke alledaagse wijnen tot juweeltjes, waar de passie voor het wijn maken vanaf spat.

Hier gaat behoud van oude tradities dus perfect hand in hand met het optimaal benutten van de modernste technologieën, waarbij respect voor de natuur een belangrijke rol speelt. Zo was De Martino het eerste Zuid-Amerikaanse bedrijf dat hun wijnen CO2-neutraal op de markt kon brengen door hun uitgekiende en weloverwogen filosofie. Al hun wijnen zijn biologisch en hun eigen slogan “Reinventing Chili” belooft ook nog veel voor de jaren die voor ons liggen. De Martino zet Chili goed op de (wijn)kaart, getuige de vele prijzen die het bedrijf jaarlijks in de wacht sleept.

Er zijn nog geen reviews beschikbaar. Schrijf zelf een review
Login om een review te plaatsen

Wachtwoord vergeten

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.