• Eins Zwei Zero - de nieuwe Hero Eins Zwei Zero - de nieuwe Hero - www.henribloem.nl - Henri Bloem
Eins Zwei Zero - de nieuwe Hero Eins Zwei Zero - de nieuwe Hero - www.henribloem.nl - Henri Bloem

Weingut Leitz /

Eins Zwei Zero - de nieuwe Hero

In deze tijd, waarin de bewustwording omtrent alcohol alleen maar toeneemt, is het goed om ook een alcoholvrije variant onder de aandacht te brengen. Joseph Leitz, een toonaangevend wijnmaker uit de Rheingau, maakt
naast zijn Eins, Zwei, Dry (grappige woordspeling) ook een 0%-alcohol variant, die zeer de moeite waard is. Perfect alternatief voor diegenen, die om welke reden dan ook de alcohol even links laten liggen en toch gezellig mee willen drinken. 

  •   wijngeschenken
Prijs9,95
  • Informatie
  • Over de producent
  • Wijnsoort: wijngeschenken
  • Producent: Weingut Leitz
Weingut Leitz

Er zijn documenten die de geschiedenis van het wijnmaken van de Leitz-familie terugbrengen tot 1744. In 1985 heeft Johannes Leitz het bedrijf van zijn vader overgenomen. Sindsdien is hij erin geslaagd het landgoed te verhogen van 2,9 hectare naar de 40 hectare die we vandaag zien. De groei van het wijnhuis heeft een positieve invloed gehad op alle reeksen van de geproduceerde wijnen. Met name de Rüdesheim-wijngaarden van Berg Schlossberg, Berg Rottland en Berg Kaisersteinfels hebben hun traditie om te behoren tot de beste droge wijnen uit Duitsland voortgezet. Alle wijnen van Johannes dragen zijn individuele signatuur en tonen de gevarieerde grootsheid van de streek Rüdesheim waar ze vandaan komen.

Er zijn nog geen reviews beschikbaar. Schrijf zelf een review
Login om een review te plaatsen

Wachtwoord vergeten

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.