Henri Bloem Wijnkopers wijngeschenken- ruime keuze en al vanaf € 9,95

Maak uw relaties blij met een wijnpakket van Henri Bloem. Al jaren importeert Henri Bloem bijna alle wijnen rechtstreeks van de betere wijnboeren over de hele wereld. Dit zijn altijd wijnen van een hoog niveau! De wijnen van Henri Bloem wijnkopers zijn kenmerkend voor hun herkomstgebied, waarbij de stijl van de wijnboer duidelijk zichtbaar is: Smaakvol, spannend en super om te krijgen. 

Wij nemen u graag werk uit handen 

- Persoonlijk en passend advies in één van onze Vinotheken
- Aantrekkelijke prijzen door directe importSnelle levering is standaard; spoedlevering is mogelijk
- U bent er van verzekerd dat u een kwalitatief hoogstaand pakket weggeeft
- Ook voor kleine aantallen
- Verzending door heel Europa

We hebben alvast een selectie gemaakt:

Champagne - Duval-Leroy 1e Cru

Als er één wijn is die bij het einde van het jaar hoort, dan is het wel Champagne, de koning onder de bruiswijnen. En dat die geen vermogen hoeft te kosten bewijst deze fantastische Duval-Leroy 1e Cru, een Champagne met een ragfijne mousse en een sprankelende, mondvullende smaak. Een top-Champagne, waarin de chardonnay de hoofdrol speelt. Met de keuze voor dit pakket weet u zeker dat er snel een gelegenheid komt waarop deze fles ontkurkt gaat worden. En dan zal de ontvanger al snel uitroepen: wow, dit is wel heel bijzonder! Wat een goede keuze. 
Klik hier>> om te bestellen

Modern realisme - La Motito Garnacha

Als tegenhanger van alle “moeilijke“ wijnen is er in Spanje een trend ontstaan om zeer smaakvolle, maar toegankelijke wijnen te maken, zonder houtrijping en van relatief jonge wijnstokken. Het etiket is snel, uitdagend, modern en dat is de wijn ook: snel drinkbaar, geperst uit jonge grenache-stokken en uitermate toegankelijk (en echt niet alleen voor de jonge wijndrinker). De wijn is gewoon heel erg lekkerrrrrrrrrrr. 
Klik hier>> om te bestellen

Chili is chill! - De Martino Estate Chardonnay & Carmenère

Soms wil je een wijnpakket geven uit een land dat geschapen lijkt voor de wijnbouw, en Chili is zo’n land. De Martino, één van ’s lands toonaangevende wijnbedrijven, maakt hier pareltjes. De volle, maar toch ook frisse Chardonnay wordt hier geflankeerd door een welhaast vergeten druif: de Carménère, de trots van Chili. Twee klassieke druiven, maar op een hypermoderne manier gevinifieerd en dat is eigenlijk best wel chill.
Klik hier>> om te bestellen

Is Zero de nieuwe Hero? - Eins Zwei Zero 

In deze tijd, waarin de bewustwording omtrent alcohol alleen maar toeneemt, is het goed om ook een alcoholvrije variant onder de aandacht te brengen. Joseph Leitz, een toonaangevend wijnmaker uit de Rheingau, maakt naast zijn Eins, Zwei, Dry (grappige woordspeling) ook een 0%-alcohol variant, die zeer de moeite waard is. Perfect alternatief voor diegenen, die om welke reden dan ook de alcohol even links laten liggen en toch gezellig mee willen drinken. (Let op: als u dit pakket wilt laten verzenden, komt er een kleine toeslag voor een kistje bij).
Klik hier>> om te bestellen

Super Bio - Colombette Souvignier-Muscaris & Cabernet Merlot

Als er één wijnmaker is die bezig is met de toekomst van de wijnbouw, dan is wel Vincent Pugibet. Met zijn ontwikkeling van schimmelresistente druivenstokken zet hij de toon voor de toekomst van de wijnbouw. Zijn Souvignier-Muscaris is hier een goed voorbeeld van en mag dan wat onbekend in de oren klinken, de smaak is overtuigend en heerlijk fris-aromatisch. De rode Cabernet-Merlot paart een levendige fruittoon aan een indrukwekkende, volle smaak met een heerlijke afdronk. 
Klik hier>> om te bestellen

Een bijzondere tweeling - Ottella Lugana & Gemei

Hoewel de naam Ottella verwijst naar een ooit op de plek van het wijnhuis geboren achtling, is dit eigenlijk een prachtige tweeling. De een is een frisfruitige witte, geperst uit trebbiano-druiven en de ander een mollige rode die uit wel 5 verschillende druiven bestaat. En met hun bolle buikjes zien ze er heel gezond uit allebei. Misschien wel uw Kerstkindjes voor dit jaar? (Let op: als u dit pakket wilt
laten verzenden, komt er een kleine toeslag voor een kistje bij).
Klik hier>> om te bestellen

Grote namen WIJNKOPERIJ HENRI BLOEM gaan goed samen - Droin Chablis & Saint-Emilion Grand Cru

Soms wil je met een wijnpakket indruk maken en kies je voor degelijkheid, voor pure klasse. Dan is het mooi als er twee overbekende streken in één kist zitten: een krijtdroge Chablis van het  topdomein Droin, een wijnhuis dat zijn sporen zeker verdiend heeft, en maar liefst 2 flessen Saint- Emilion Grand Cru, door de jaren heen een klassieker op wijngebied: Merlot is de dominante druif, en dat uit een jaar dat de boeken ingaat als absoluut topjaar: 2015. Laat het Kerstdiner maar komen…
Klik hier>> om te bestellen

 Ottella wijngeschenk