WijnSpijsDiner bij Terroir met twee wijnboeren

zo 2 juni 2024
Henri Bloem Utrecht

Culinair diner met champagne en pinot noir

Twee van onze favoriete wijnhuizen komen naar Utrecht om samen met de chefkok van Restaurant Terroir een fantastisch 4-gangen diner neer te zetten. Uiteraard met geweldige wijnspijscombinaties van voornamelijk pinot noir en laat dat nu onze favoriete druif zijn. Beide wijnhuizen van jonge bevlogen wijnmakers én toptalenten met deze druif. 

Uit de champagne streek Agathe en Clemant Piconnet die in Aube een prachtig familiedomaine bezitten en de verfijnste champagnes maken.

Uit het Duitse Ahr dal komt Julia Bertram van Weingut Bertram-Baltes met expressieve wijnen van spätburgunder, ons welbekend want onze oudmedewerker Philip heeft daar jaren in de wijngaarden gewerkt.  

Op zondag 2 juni worden 4 gangen geserveerd met een hele serie wijnen van deze wijnmakers. Champagnes en spätburgunder van de hoogste klasse! Kosten € 109,- p.p. incl. aperifief, menu, wijnen en koffie. Inloop voor het diner is 18.00-19.30 op zondag 2 juni. 

Bij dit diner zijn veel verschillende wijnen te proeven van deze wijnboeren en uiteraard de mogelijkheid om wijnen te bestellen bij ons voor extra aantrekkelijke prijzen.


Boek dit geweldige diner direct via Restaurant Terroir.

 

Komt het niet uit met een diner, dan is die dag ook de mogelijkheid tot een 4-gangen lunch bij Terroir.
Ook is Julia Bertram de dag ervoor in onze winkel en laat dan ook haar heerlijke wijnen proeven. Zaterdag 1 juni vanaf 13.00 (meer info).