Gratis proeverij Spätburgunder met Julia Bertram

za 1 juni 2024
Henri Bloem Utrecht

Wijnboerin in de winkel:
Julia Bertram, mede-eigenaar van weingut Bertram-Baltes uit de Ahr komt naar Utrecht om haar wijnen uit deze fantastische Duitse regio te laten proeven.

Deze middag zal er veel moois te proeven zijn en de Duitse pinot noir, alias spätburgunder, is de druif waar het allemaal om draait op onze proeftafel. Op 1 juni staan verschillende types open, van de basis gutswein tot haar grootste wijnen gaat de kurk eraf! Die dag dus een uitgelezen kans om veel te proeven en te ontdekken. 

Waar: Winkel Henri Bloem Utrecht
Wanneer: Zaterdag 1 juni 2024
Tijden: Van 13.00 tot 17.00 is Julia in de winkel. De wijnen zijn al te proeven vanaf 10.00. 
Voor wie: Iedereen! Loop binnen en sluit aan bij de proeftafel. Inschrijving is niet nodig. 
Kosten: Geen, deze proeverij is gratis en daarnaast hebben we ook nog leuke actieprijzen

Over Weingut Bertram-Baltes

Voor echtpaar Julia en Benedict is de Ahr hun heimat. Beide stammen uit een 'wijnfamilie' uit deze regio en de liefde voor de prachtige Spätburgunder vind je terug in de sublieme wijnen die ze maken. Het wijnhuis is in onze winkel voor vele klanten bekend omdat onze voormalig medewerker Philip er jaren als wijngaardmanager heeft gewerkt en wij die wijnen al jaren met veel plezier in onze winkel verkopen. Het wijnhuis zetelt in Dernau, een klein dorpje in deze regio en bewerkt door het hele dal diverse percelen langs de steile hellingen van de rivier de Ahr.

Iedereen is welkom, loop gewoon binnen wanneer het je uitkomt en maak kennis met
de wijnen van Weingut Bertram-Baltes #komproefenbeleef!