Beste wijnliefhebbers,

Waarschijnlijk heeft ook u de persconferentie gezien met de aangescherpte maatregelen die de regering heeft afgekondigd. Ook voor onze winkel heeft dat de nodige consequenties, nl:

Yes! We mogen gewoon openblijven;

Maar we moeten ons aan de 1,5 m. afstand houden;

Dus mogen er nog maar 3 personen tegelijk naar binnen.

 

Maar we begrijpen natuurlijk dat u in deze maanden, die u veelal thuis doorbrengt, graag een goed glas wijn wilt blijven drinken, en wij willen die wijn dolgraag blijven leveren dus met elkaar gaan we deze tijd goed doorkomen. Hoe?

Door de hele week gewoon open te zijn;

Door dagelijks gratis te bezorgen.

 

Om het risico van besmetting tot een minimum te beperken vragen wij u vriendelijk, maar dringend om uw bestellingen door te bellen (026-4455220), te appen (06-21816129) of te mailen (arnhem@henribloem.nl). We bezorgen bijna dagelijks in en om Arnhem, en brengen uw wijn in principe tot aan de voordeur. Op uitdrukkelijk verzoek zetten wij het ook in uw kelder, maar vragen u daarbij wel om de voorgeschreven afstand van 1,5 meter te respecteren. Woont u verder weg, dan is de verzending gratis, ongeacht het bedrag.

 

Toch gezellig zelf naar de winkel komen? Van harte welkom natuurlijk, maar ook daar moeten wij, in uw en ons belang, de afstand van 1,5 m. echt in acht nemen. Hoewel het volledig tegen onze principes van gastvrijheid en gezelligheid indruist, vragen we u daarom om alléén te komen. Wij verwachten dat u daar begrip voor zult hebben, evenals voor het feit dat de contactmomenten misschien wat korter zullen zijn dan u van ons gewend bent, dus:

De glimlach blijft, alleen moet hij een grotere afstand overbruggen.

 

Onze openingstijden blijven ongewijzigd, waarbij opgemerkt dat de ochtenduren veelal wat rustiger zijn. Misschien iets om in gedachte te houden.

 

Helaas moeten we al onze geplande activiteiten, zoals cursussen, workshops en de voorjaarsproeverij tot nader order opschorten, en ook zal er op zaterdag even niets te proeven zijn, maar daar vinden we vast wel wat op.

Zelfs onze kleinste gasten hebben het moeilijk, want de grabbelton is tijdelijk verdwenen.

 

Tot slot: we hopen natuurlijk van harte dat u bespaard blijft voor het Corona-virus of dat het u in het ergste geval slechts in lichte mate treft, maar we hopen ook dat u de komende maanden gewoon uw vertrouwde wijn van Henri Bloem blijft drinken, en dat we er met elkaar het beste van gaan maken om deze zeer ingrijpende crisis het hoofd te bieden.

 

Dus kijk ook eens rond op onze website www.henribloem.nl en

SHOP BEWUST, MAIL GERUST!

 

Veel sterkte de komende tijd en maak het thuis dan maar extra gezellig!

Met een hartelijke groet,

Marja, Michel, Mariska en Harm

 

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem
Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-arnhem 

 | 026-4455220 | Whatsapp (06) 21 81 61 29

FacebookTwitterInstagramYoutubePassie