Deze pas is uitsluitend geldig bij Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem!

Maak van onze passie ook uw PAS(sie)

U koopt uw wijnen met enige regelmaat bij Henri Bloem in Arnhem en vaak gebeurt het dat u na een tijdje niet meer weet welke wijn het was en waar hij zo goed bij smaakte. Dat soort problemen behoren met de invoering van deze wijnpas definitief tot het verleden.

Op uw persoonlijke pagina van onze website kunt u voortaan altijd zien welke wijn u heeft gedronken en wanneer. Ook kunt u er een proefnotitie aan toevoegen. Dit kan vanaf uw pc, tablet of smartphone. Ook de barcode, die op de pas staat, kunt u gemakkelijk op uw mobiel zetten, zodat u geen extra pas mee hoeft te nemen. Hoe dat in zijn werk gaat leest u verderop.

Wij organiseren ook aparte avonden voor Pashouders en er zijn speciale aanbiedingen voor mensen met onze Pas(sie). En gaat u op reis, dan leggen wij graag contact met een wijnboer om een bezoek voor u te regelen.

Is uw pas(sie) ook geld waard?

Jazeker! Want u krijgt:

Alle wijnen uit de folder altijd voor de dozijnprijs, ook als u er minder dan 12 koopt

15% Korting op alle kristallen glazen en karaffen van het door ons geimporteerde merk Spiegelau

Elke maand verloten wij een mooie prijs onder onze pashouders

Hoe werkt het?

Nadat u het formulier heeft ingevuld en bij ons heeft ingeleverd, zorgen wij ervoor dat alle informatie op uw deel van de website komt te staan. De volgende dag is die informatie ook voor u al te raadplegen. Klik hier. U logt in met uw klantnummer (staat onder de barcode) en uw postcode.

U wilt niet nog een pasje in uw portemonnee?

Wilt u liever niet nóg een plastic pasje in uw portemonnee, dan kunt u hem heel makkelijk op uw smartphone zetten. Ga naar de app-store en download de app PasNL. Volg de instructie en neem een foto van de voor- en achterkant van uw pas. Als de Passie-voor-Wijn-pas in de lijst van passen verschijnt, kunt u hem bovenaan plaatsen door het sterretje naast de pas aan te klikken. Zo zet u hem in uw favorieten.

Ja! U wilt ook een Passie-voor-wijn-pas? Vraag ernaar bij uw volgende bezoek aan onze winkel en wij regelen het voor u.

Michel, Marja, Mariska en Harm
Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-arnhem 

 | 026-4455220 | Whatsapp (06) 21 81 61 29

FacebookTwitterInstagramYoutubePassie