Tja, januari: je hoeft de radio of TV maar aan te zetten of de anti-alcoholberichten denderen je huiskamer binnen. “Dry January”, “Zet je alcoholgebruik op pauze”, waarschuwingen vanuit de medische hoek, we zullen er als wijnliefhebbers op een verantwoorde wijze mee moeten omgaan.

Maar laat er geen misverstand over bestaan: het zijn echt niet allemaal nadelen die aan een goed glas wijn kleven. Wat dacht u van de gezelligheid die ermee samenhangt, de ontspanning, het rustmoment na een drukke dag? Het ploppen van de kurk is altijd weer een klein feestje op zich.

Dus drink bewuster, misschien af en toe een glaasje minder, maar geniet, en koop goede wijn. Overbodig te vermelden dat u daarvoor bij ons aan het juiste adres bent!

Maak van elke fles een beleving, die al begint met het kopen. Goed advies, prima service en kwalitatief hoogstaande producten, die door de kleine wijnboeren waar we mee samenwerken met alle zorg en aandacht zijn omringd.

En last but not least: het hoeft echt niet duurder te zijn dan in de supermarkt.

Kom naar onze winkel en laat u voorlichten door ons enthousiaste team. Graag gaan we met u de uitdaging aan om er ook op wijngebied een spannend jaar van te maken. Treed eens buiten de gebaande paden en ontdek wat de wijnwereld allemaal voor u in petto heeft.

 

Dry January

Het team van Henri Bloem Arnhem,

Michel, Marja, Mariska en Harm

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem
Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl | 026-4455220

 

FacebookTwitterInstagramYoutubePassie