Wijnproeverij Wild op Wijn

zo 15 oktober 2023
Henri Bloem Roermond

Op 15 oktober trappen wij het culinaire wildseizoen af met onze wijnproeverij “Wild op Wijn bij restaurant LEF in Reuver. Laat je verrassen door de mooiste wild gerechten van Chef-kok Jop Janssen en de voortreffelijke wijncombinaties uitgezocht door vinoloog Joppe Geerlings van Wijnkoperij Henri Bloem Roermond.

 

Laat je onderdompelen in een wereld van verschillende wijnstijlen, terwijl een ervaren vinoloog je begeleidt en je alles vertelt over de smaakprofielen en kenmerken van de wijnen. Proef een zorgvuldig samengestelde selectie van kwaliteitswijnen, perfect aangevuld met de culinaire wildgerecht van restaurant LEF.

Dit alles is mogelijk voor slechts €35,00 per persoon. Een geweldige kans om je smaakpapillen te verwennen en meer te leren over de wereld van wijnspijs Bovendien bieden we je tijdens de proeverij de mogelijkheid om de geproefde wijnen voordelig aan te schaffen, zodat je thuis verder kunt genieten.

Mis deze unieke kans niet en meld je aan in de winkel of stuur een e-mail naar roermond@henribloem.nl om je plek te reserveren. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze smaakvolle middag vol verrassingen!

· Locatie: Restaurant Lef, Rijksweg 41 in Reuver (5 minuten loopafstand van het treinstation)

· Tijdsblok: 13:00 – 16:00 (laatste 2 kaarten)

Tijdsblok: 17:00 - 20:00 (laatste 6 kaarten)

· Prijs: € 35,00 p.p.

· Je krijgt een wijnproeverij met 20 kwaliteitswijnen + 4 culinaire wildhapjes