Wijnproeverij met Weingut Künstler

zo 29 oktober 2023
Henri Bloem Roermond

 

Volgeboekt! -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van onze evenementen en aanbiedingen

Wijnproeverij met als gast Weingut Künstler

Verken de fascinerende wereld van wijn tijdens onze exclusieve wijnproeverij

Datum: 29 oktober Tijd: 14:00 – 17:00 Locatie: Aetkefee de Biecht

Ben je een liefhebber van verfijnde wijnen? Of ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de kunst van het wijnproeven? Dan is dit een kans die je beslist niet wilt laten liggen! Onze wijnproeverij neemt je mee op een smaakvolle ontdekkingsreis langs diverse wijnstreken en variëteiten, begeleid door de deskundige uitleg van de Vinologen van Wijnkoperij Henri Bloem Roermond.

Gedurende deze middag worden er maar liefst 30 voortreffelijke wijnen uit diverse bekende en minder bekende gebieden op de proeftafel gepresenteerd. Bovendien krijgen we het genoegen om een bezoek te ontvangen van een vooraanstaand wijnbedrijf uit Duitsland: Gunter van Weingut Künstler uit de Rheingau zal ons vergezellen.

Deze heerlijke wijnen worden begeleid door de uitmuntende keuken van De Biecht, gepresenteerd in de vorm van een smaakvolle walking dinner.

Of je nu een doorgewinterde kenner bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van wijn, onze proeverij biedt voor eenieder wat wils. Dit evenement is tevens een uitgelezen kans om een uniek en smaakvol cadeau te vinden voor vrienden, familie of collega's.

Gezien de beperkte ruimte raden we je aan om snel je plekje te reserveren. Mis deze gelegenheid niet om je zintuigen te verwennen en je kennis over wijn uit te breiden. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol verrukking voor de smaakpapillen!

Prijs voor al dit lekkers slechts € 30,00 p.p.

Voor reserveringen en eventuele vragen, kun je contact met ons opnemen via roermond@henribloem.nl of bel ons op 0475 - 745667.