Wijnproeverij Hart's Wijnhandel 14 oktober 2018

zo 14 oktober 2018
Harts Wijnhandel Amsterdam

UITNODIGING

Najaarsproeverij bij Kunsthandel P. de Boer

  

Datum                                    : Zondag 14 oktober 2018

Tijdstip van de proeverij           : 13:00 tot 17:00 uur

Adres                                     : Herengracht 512, 1017CC AMSTERDAM

 

Beste wijnliefhebbers,

Net als vorig jaar organiseren we onze najaarsproeverij bij Kunsthandel P. de Boer aan de Herengracht.  Een prachtig monumentaal grachtenpand, gebouwd in de 17e eeuw en tegenwoordig een galerie, gespecialiseerd in Oudhollandse en Vlaamse meesterwerken en gedecoreerd met antieke meubelen.

U kunt alvast een kijkje nemen op hun website:

www.kunsthandelpdeboer.com en op www.facebook.com/herengracht512

Met trots kunnen wij al mededelen dat Maya Yenkins van Pascual Toso uit Mendoza aanwezig zal zijn om hun wijnen te promoten, evenals Adriano Forno van Il Falchetto uit Piemonte. Naast deze Argentijnse en Italiaanse toppers treft u natuurlijk nog veel meer fantastische wijnen.

Net als andere jaren is Kaashuis Tromp, Utrechtsestraat 90 te Amsterdam, het vaste gezicht om u te voorzien van een geselecteerd assortiment kazen.

Om ons in staat te stellen u zo goed mogelijk te ontvangen, stellen wij het zeer op prijs te weten op hoeveel gasten wij mogen rekenen.

U kunt zich verzekeren van deelname aan deze proeverij door € 10,00 inschrijfgeld per persoon over te maken op bankrekeningnummer:

NL 46 RABO 0126 8831 81 of contant te voldoen bij binnenkomst. Telefonisch of per e-mail ( amsterdam@hartswijn.nl ) reserveren kan ook.

Gezien de opkomst van voorgaande jaren, raden wij u aan tijdig aanwezig te zijn.

Wij hopen u op onze proeverij te mogen verwelkomen.

 

Hartelijke groet,

Frank de Bie, Pepijn Kieft en medewerkers.

Hart’s Wijnhandel