Online thuisproeverij: Port en Kaas!

vr 26 februari 2021
Henri Bloem Arnhem

Ramos Pinto

 

Beste Portliefhebber,

 

Als je je niet in deze aanhef herkent, heeft verder lezen eigenlijk geen zin, maar als je wel van een heerlijk glas Port houdt, dan hebben we goed nieuws voor je:


Online thuisproeverij: Port en kaas!

 

Na een zeer geslaagde online Slokdown-proeverij in januari wordt het tijd voor een vervolg en dat gaan we doen met een 7-tal fantastische Ports van het befaamde huis Ramos Pinto.

Dit online evenement gaat plaatsvinden op vrijdag 26 februari a.s. om 20.00 uur en Harm en Mariska zullen je door de serie Port heen loodsen en de verschillen vertellen tussen Ruby, Tawny, LBV, 10 en 20 jaar oude Port.

Ook nu hebben we weer contact gezocht met de lokale middenstand (support your locals) en Kaashandel Chris van Dee uit de Koningstraat zorgt voor een assortiment bijpassende kaasjes.

 

Chris van Dee

 

Het totale arrangement kost € 49,95 en dat is ruim voldoende om met 2 personen van te kunnen genieten. 

We hebben precies 100 setjes Port, dus meld je snel, maar uiterlijk volgende week zondag 21 februari, aan. Dat kan uitsluitend door een mail te sturen naar arnhem@henribloem.nl met vermelding van het aantal setjes, je adresgegevens voor de bezorging en je 06. (Ook als je al bij ons bekend bent.)

 

De proefsetjes inclusief de kaas worden op donderdag 25 februari of vrijdag 26 februari gratis bij je thuisbezorgd.

Voor bezorging van dit arrangement geldt helaas één restrictie: je moet binnen een straal van 20 km. van onze winkel wonen, want we hebben helaas geen tijd om alles buiten die regio te bezorgen en omdat we met verse kaas werken, is opsturen ook geen optie.

Afhalen op donderdag 25 of vrijdag 26 behoort natuurlijk wel tot de mogelijkheden.

Na inschrijving krijg je de zoomlink gemaild om de online sessie bij te kunnen wonen.

 

We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet, want wie vindt dit nu niet leuk: Op een koude februari-avond een superleuke, interactieve Portavond bij Henri Bloem Arnhem: geweldig toch?

 

Met een hartelijke groet,

Michel, Marja, Mariska en Harm
Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-arnhem 

 | 026-4455220 | Whatsapp (06) 21 81 61 29