Henri Bloem Arnhem Najaarsproeverij

zo 31 oktober 2021
Henri Bloem Arnhem

Deze middag is helaas volgeboekt!

 Najaarsproeverij 2021

Gelukkig kunnen we weer!!

Wij nodigen u dan ook graag uit voor onze grote Najaars-assortimentsproeverij op zondag 31 oktober 2021 tussen 13.00 en 17.00 uur in de Koepelgevangenis in Arnhem

De Koepelgevangenis is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Arnhem en biedt voldoende ruimte om deze proeverij verantwoord te kunnen organiseren.

Op de proeftafels laten wij u graag kennismaken met een 100-tal wijnen uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast zullen een aantal wijnboeren weer naar Nederland afreizen om hun wijnen te presenteren.

Wij verwachten te kunnen verwelkomen:

Bodega Otazu uit Navarra, Spanje

(één van de weinige Spaanse wijnbedrijven in het bezit van Pago (Grand Cru) wijngaarden)

Domaine Lafond uit de Rhône-vallei, Frankrijk

(een oude bekende, Pascal Lafond, waar zoon Jean-Baptiste inmiddels de scepter zwaait en prachtige biologische wijnen maakt)

Deelname bedraagt € 12,50 per persoon en wij verzoeken u zich uiterlijk zondag 24 oktober 2021 bij ons aan te melden. Dat kan via arnhem@henribloem.nl, telefonisch 026-4455220 of persoonlijk in de winkel.

Bij een glas goede wijn horen natuurlijk ook andere lekkernijen, daarom zijn wij erg blij dat een aantal Arnhemse ondernemers hun produkten bij ons willen presenteren, nl.:

Tom van Otterloo, dé bakker van de Steenstraat

Woarst, de lekkerste winkel van Arnhem uit de Bentinckstraat

Kaaskwartier van de Klarendalseweg

Jeroen Zingg, onze favoriete chocolatier uit Westervoort

Om dit evenement zo veilig mogelijk te organiseren en de binnenkomst te spreiden, verzoeken wij u vriendelijk van te voren bij ons aan te geven of u om 13.00 uur, 14.00 uur of 15.00 uur denkt aanwezig te zullen zijn.

Bij binnenkomst zullen wij uw Corona Toegangs Bewijs controleren en bij gezondheidsklachten vragen wij u met klem om thuis te blijven (dan is wijn trouwens toch niet lekker).

Wij hopen u binnenkort in goede gezondheid in de Koepelgevangenis te mogen begroeten.

 

Marja, Michel, Mariska, Harm en Melissa

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem
Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-arnhem 

 | 026-4455220 | Whatsapp (06) 21 81 61 29