Gezelligste winkel van ArnhemHet is gelukt! Doordat heel veel van onze klanten op ons gestemd hebben, zijn wij uitgeroepen tot de "Gezelligste Winkel van Arnhem".

We zijn daar supertrots op, mede omdat wij niet hebben geprobeerd met allerlei kadootjes stemmen te winnen, maar omdat veel van onze klanten zich bij ons thuisvoelen en daardoor op ons gestemd hebben. Heel erg bedankt daarvoor.

Kika 

KIKAEr is echter meer in deze wereld dan alleen maar plezier. Aan deze verkiezing is een "goed doel" gekoppeld, nl. KIKA. Van elke uitgebrachte stem gaat 5 cent naar KIKA. Bij de start van deze verkiezing hadden wij al besloten dat bedrag te verdubbelen, maar als je al die "stuivertjes" bij elkaar optelt, kom je eigenlijk tot een beschamend laag bedrag, dus verviervoudigen wij het. Dit betekent dat van alle stemmen die al op ons uitgebracht zijn er 20 cent per stem naar KIKA gaat.

Gezelligste winkel van Nederland

Verkiezing Gezelligste WinkelNu is de finaleronde van start gegaan. Tot eind januari kan er gestemd worden voor de titel: "Gezelligste winkel van Gelderland" en "Gezelligste Winkel van Nederland". Natuurlijk zou het fantastisch zijn om, als Arnhems bedrijf, één van deze titels in de wacht te slepen, maar voor elke stem op ons doneren wij in ieder geval 20 cent aan KIKA, dus alleen om die reden hopen we al op heel veel stemmen! 

Vindt u het "gezellig" bij ons en wilt u via ons KIKA steunen, breng dan uw stem uit door op deze link te klikken: klik hier.

Alvast, ook namens KIKA heel erg bedankt.

Met een hartelijke groet,

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem
Michel en Marja van Tooren, Marc Meijer
Amsterdamseweg 126 | 6814 GJ Arnhem | T: +31 (0)26-4455220 
arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl  

 

Volg ons op twitter Volg onze actualiteiten op facebook