Voor de mooiste wijnspeciaalzaak op de ‘wijnboulevard’ van Bussum zoeken wij per direct een verkoopmedewerker / wijnadviseur.

Een representatieve en sociaal vaardige winkelmedewerker, die ons kan ondersteunen met de verkoop van wijn. Ook af en toe bezorgen kan onderdeel zijn van je taak.

Je bent energiek en opgewekt en je houdt ervan om in een klein team je handen uit de mouwen te steken. Je werkt in de basis op woensdag, vrijdag en zaterdag. In de drukke decembermaand of tijdens een vakantie is de flexibiliteit om extra te werken zeer gewenst.

Je bent leergierig en vindt het leuk om het mensen naar de zin te maken. Uiteraard is het belangrijk dat de kennis van wijn al eigen is, het assortiment leer je vanzelf.

Wij bieden een leuke, afwisselende baan en SERVICE schrijven we echt met hoofdletters. Het is soms hard werken, maar omdat we zulke mooie producten verkopen en ontzettend aardige klanten hebben, is het eigenlijk nooit stressvol.

Interesse gewekt? Stuur dan gelijk je motivatiebrief naar bussum@henribloem.nl t.a.v. Mark de Graaf. Voor eventuele vragen kun je me ook bereiken in de winkel via 035-69 11 245. Mocht ik even druk zijn laat dan je bericht achter en ik bel je terug!

1e contractduur 6 maanden - verwachte startdatum: liefst vanaf 1 oktober, uiteraard in overleg - soort dienstverband: parttime -  salaris volgens CAO - Rijbewijs B

Mark de Graaf

Wijnkoperij Henri Bloem

Huizerweg 45 b

1401 GH Bussum