Samen met de Utrechtse Galerie De KunstSalon, welke zetelt op de Oudegracht 315, hebben we een mooi pakket met Spaanse wijnen samengesteld ter ere van de tentoonstelling van de Spaanse kunstschilder Mònica Castanys.

Mònica Castanys laat zich inspireren door alledaagse taferelen. Momenten, vrouwelijkheid en licht zijn de basis van haar schilderijen. Haar kleurenpalet doet denken aan de impressionist, maar met een expressieve toets. In veel van haar werken zien we vrouwelijke figuren aan tafel en dat inspireerde De KunstSalon om samen met ons een prachtige selectie Spaanse wijnen te kiezen, waarvan we ons kunnen voorstellen dat ze in haar schilderijen staan.

Heb je belangstelling voor de werken van Monica Castanys? Van 6 t/m 28 april presenteert De KunstSalon, Oudegracht 315, werken van deze Spaanse kunstenaar. 

 

Het wijnpakket dat we samen hebben uitgezocht bestaat uit 6 flessen Spaanse wijn:

Sumarroca - Cava Gran Reserva Brut Nature uit Catalonië
Mocen - Verdejo uit Rueda (2x)
Viñaredo - Godello uit Valdeorras
Vinos Lópes ‘El Ventilador’ - Garnacha uit Valdejalón
Bodegas Mas Alta ‘Els Pics’ - Garnacha + Carignan + Cabernet uit Priorat

   

 

Normaal voor € 80,40 maar nu tot 28 april, zolang de tentoonstelling duurt, voor € 73,50 en gratis verzending door heel Nederland.

Bestel wijnpakket ‘Mònica C‘ bij Henri Bloem Utrecht via email (utrecht@henribloem.nl), bel ons op 030-2331142 of loop gewoon onze winkel binnen.
Bestellen kan ook bij De KunstSalon, Oudegracht 315, loop daar eens binnen en bekijk de mooie werken van Mònica Castanys of één van hun andere kunstenaars.