Wijnkoperij Henri Bloem Leiden  genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2015 !

 

 

Wij zijn genomineerd voor de meest klantvriendelijke onderneming van Leiden en omstreken. Geef ons een zetje in de rug met de publieksprijs door op ons te stemmen.   Klik op deze link: http://www.sterkste-schakel.nl/publieksprijs  Alvast dank voor de steun!  

 

 

ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES  

Onze winkel is  onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met,Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden,VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal van lokale ondernemersverenigingen. 

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2015 alweer voor de twaalfde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. 

Wij zijn juist daarom bijzonder blij met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. 

Uit alle voordrachten worden 27 finalisten, verdeeld over negen branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale speelt zich in het voorjaar van 2015 af op een mooie locatie in de Duin-en Bollenstreek. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2015  mag noemen.