Als wijnkopers van Henri Bloem reizen wij de hele wereld af en komen op mooie plekjes, ontmoeten leuke mensen, zijn aanwezig bij bijzondere evenementen. Deze ervaringen delen wij met u door de wijnen die wij in onze winkel hebben liggen. Wij vertellen daar graag over en laten u foto’s zien van de reizen die wij maken.

Vlaggetje 2

Marc op de top van de KilimanjaroVlaggetje
De vakantieperiode komt eraan en ook ù gaat waarschijnlijk op reis, ver weg of dichtbij. U komt op fraaie plekjes, u ontmoet leuke mensen, ziet mooie vergezichten of beleeft spannende dingen.  De top van de Kilimanjaro kan (waar Marc onlangs geweest is), maar ook een dauwdruppel op een grasspriet aan de rand van het Sneekermeer of hoog in een achtbaan in een pretpark. 

Wij zouden het leuk vinden als u deze mooie momenten met ons en andere wijnliefhebbers zou willen delen. Daarom bieden wij u bij uw volgende bezoek aan de winkel een vlaggetje aan. 

Stop dit vlaggetje in uw rugzak of koffer en laat het met u meereizen. Als u ergens bent, misschien wel op een mooi terras met een glas goede wijn in uw hand en aan ons denkt, maak dan een foto met deze vlag. Plaats deze foto rechtstreeks op onze pagina www.facebook.com/BloemArnhem en maak kans op een mooie prijs.  Doet u niet aan social media, mail dan uw foto naar arnhem@henribloem.nl. U geeft ons daarbij toestemming om de foto op social media te plaatsen. 

De 5 leukste, mooiste, grappigste, ontroerendste, meest bijzondere foto’s, ontvangen een magnum Domaine Montrose rosé. magnum Montrose rosé

Dus: pak het vlaggetje in uw koffer, maak een foto op een voor u bijzondere plek, deel het met ons op facebook www.facebook.com/BloemArnhem en maak kans op een magnum Domaine Montrose rosé. 

Wij zijn heel benieuwd naar uw vakantieverhalen.

Wij wensen u een fijne vakantie en een goede reis.

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Michel en Marja van Tooren, Marc Meijer
Amsterdamseweg 126 | 6814 GJ Arnhem | T: +31 (0)26-4455220 
arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl  

Volg ons op twitter Volg onze actualiteiten op facebookGezelligste Winkel