Champagne, feestdrank bij uitstek!

Als er één drank op aarde is, die met feestelijke gelegenheden geassocieerd wordt is het wel Champagne. Met zijn bijzondere vergistingsmethode (de 2e gisting op fles) en zijn 45 miljoen belletjes in elke fles, is elke Champagne goed voor een bruisend feestje.

Oud en Nieuw is bij uitstek zo'n moment om een fles Champagne te ontkruken en een toost uit te brengen op het goede leven. Maar door het jaar heen zijn er talloze momenten om te vieren en jezelf (of een ander) te verwennen met de tongstrelende mousse van een goede Champagne.

Drappier en Duval Leroy

Bij Henri Bloem in Arnhem hebben we dat begrepen: een ruim aanbod van diverse champagnehuizen sieren de schappen. En hoewel er altijd een zeker prijskaartje hangt aan een goede fles, hoeft het beslist geen vermogen te kosten. Neem nu onze eigen Champagne-huizen, die we rechtstreeks bij de boer halen: Voor € 27,95 heb je een heerlijke fles Drappier Carte d'Or met een mooie, volle rijkgeschakeerde smaak. Of Duval Leroy, een toppertje van louter 1e Cru wijngaarden: met een relatief hoog percentage aan Chardonnay heeft deze Champagne een elegante en lichtvoetige stijl, met een delicate mousse.

Maar ook: Bollinger, Taittinger, Ruinart, Roederer, Cristal, Veuve Clicquot, Krug, Moët & Chandon, Nicolas Feuillatte, Dom Perignon, Deutz

Champagneassortiment

Maar in waarschijnlijk het grootste assortiment van Arnhem en omstreken ontbreken ook bovenstaande namen niet. Van deze huizen voeren wij een aantal variëteiten, met als toppers de paradepaardjes Cristal (van Roederer), Comtes de Champagne (Taittinger) en natuurlijk Dom Pérignon (feitelijk de uitvoering van de Méthode Champenoise).

Kom gewoon eens langs bij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg 126 in Arnhem voor een enorme keuze aan Champagnes, want:

ook voor Champagne moet u bij Henri Bloem zijn.

Onze welgemeende wens luidt dan ook:

May all your pains be Champagnes!

 

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem 

Michel en Marja van Tooren en medewerkers
Amsterdamseweg 126 | 6814 GJ Arnhem | T: +31 (0)26-4455220 
arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl 

Volg ons op twitter Volg onze actualiteiten op facebookPassie voor wijn pas