Gelukkig mag onze winkel in deze roerige tijden gewoon open blijven. Ook is het niet nodig om vooraf een afspraak te maken.
Hieronder een korte uiteenzetting over hoe wij omgaan met het ‘nieuwe winkelen’ in deze coronaperiode en hoe u ons kunt helpen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

We begrijpen natuurlijk dat u in deze periode, die u veelal thuis doorbrengt, graag een heerlijke fles wijn wilt blijven drinken. En wij willen die dolgraag blijven leveren. Dat doen we door tijdens onze reguliere openingstijden gewoon open te zijn, door te bezorgen met onze eigen chauffeurs, danwel uw bestelling door PostNL te laten leveren.

Wilt u de wijn thuisgeleverd, bestel dan via onze webshop of geef uw bestellingen telefonisch door (030-2331142), of mail ons rechtstreek.
Uw bestelling afhalen blijft natuurlijk altijd een prima optie. Wij zetten het met plezier voor u in de kofferbak of fietstas.

In de winkel houden we ons aan de 1,5 meter afstand en er mogen maximaal 3 klanten tegelijk naar binnen. Ook is een mondkapje in onze winkel verplicht.

 
Hoewel het volledig tegen onze principes van gastvrijheid en gezelligheid indruist, vragen wij u bij uw bezoek aan onze winkel daarom om alléén te komen. 
Wij verwachten dat u daar begrip voor zult hebben, evenals voor het feit dat de contactmomenten misschien wat korter zullen zijn dan u van ons gewend bent, dus: De glimlach blijft, alleen moet hij een grotere afstand overbruggen. 

Tot slot: we hopen natuurlijk van harte dat het Corona-virus u bespaard blijft en dat u de komende tijd gewoon uw vertrouwde wijn van Henri Bloem blijft drinken. Laten we er met elkaar het beste van maken om deze zeer ingrijpende crisis het hoofd te bieden.


Dus kijk ook eens rond op onze website www.henribloem.nl en
SHOP BEWUST, MAIL GERUST!


Met een hartelijke groet,

Edwin, Joke, Pierre en Robert

Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht

Adriaen van Ostadelaan 12 | 3583 AL UTRECHT | T: 030-2331142
utrecht@henribloem.nl | www.henribloem.nl