Chocolade & Wijn:

De perfecte combinatie op vrijdagavond 1 juni!

De combinatie van wijn en chocolade is spannend en zeker niet alledaags. Samen met de topchocolatiers van Hop&Stork, gevestigd in de Utrechtse binnenstad, organiseren we een prachtige en lekkere workshop! De vakkennis spat er van af deze avond. Onze gezamelijke ervaring, passie en enthousiasme zal ongetwijfeld leiden tot een verrassende en leerzame avond.

Uiteraard kunt u klassieke combinaties verwachten, zoals bijvoorbeeld zoete rode Banyuls met pure chocolade. Maar, laat chocolade zich ook combineren met een droge witte of rode wijn? Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op dit soort vragen. Het belooft een spannende en niet alledaagse avond te worden! Wij gaan u verrassen met een aantal fantastische combinaties tussen wijn en chocolade. 

Namens Henri Bloem Utrecht zal onze vinologe Joke van den Bogert het wijnaandeel voor haar rekening nemen. Ze zal het proeven van wijn en het combineren van wijn met eten behandelen, één van haar specialisaties als ex-sommelier. Uiteraard laten we mooie en interessante kwaliteitswijnen aan u proeven. 

De proeverij & workshop ‘chocolade en wijn’ is verdeeld in 3 sessies van ca. een uur. Het programma is als volgt:

  • sessie 1: de chocolatier neemt u mee in de wereld van chocolade, laat u de verschillende smaken chocolade proeven en demonstreert het tableren van chocolade
  • sessie 2: Joke licht de basisprincipes van wijn proeven en beoordelen toe 
  • sessie 3: samen combineren we een aantal soorten chocolade met bijzondere wijnen. We gaan op zoek naar een fraai huwelijk tussen deze twee prachtige producten.

De workshop vindt plaats in het mooie proeflokaal van Hop&Stork vlak bij de Domtoren, op de hoek van de Lijnmarkt en de Zadelstraat. De inschrijfkosten zijn € 39,50. Zorg dat u uw ticket tijdig reserveert via de knop hieronder, het aantal deelnemers is niet ongelimiteerd, dus VOL = VOL. 

Bestel hier uw kaarten voor deze proeverij en workshop.

Graag tot ziens op deze workshop of eerder in onze winkel. 

 

Met vriendelijke groet,

Inno, Edwin, Joke en Jules

Adriaen van Ostadelaan 12 | 3583 AJ UTRECHT | T: 030-2331142 
utrecht@henribloem.nl www.henribloem.nl