Dit heerlijke recept is eenvoudig te bereiden en smaakt fantastisch met een glas Malbec van Pascual Toso.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 eetlepels verse peterselie (plat, fijngesneden)
  • 1 eetlepel verse basilicum (fijngesneden)
  • 1 eetlepel verse thijm
  • 1 teen knoflook (gepeld)
  • 6 eetlepels olijfolie
  • Versgemalen zwarte peper
  • 4 biefstukken


Bereidingswijze:

  • Doe de kruiden in een kom en pers de knoflook erboven uit.
  • Roer de olie erdoor en breng op smaak met zwarte peper.
  • Besmeer de biefstukken aan beide kanten met de kruidenolie.
  • Bewaar het vlees afgedekt in de koelkast, maar laat het bijtijds weer op kamertemperatuur komen.
  • Leg de biefstukken op een ingevet rooster boven heet vuur en gril in 3-4 minuten mooi bruin en van binnen rosé. Keer halverwege.
  • Bestrooi de biefstukken na het grillen met zout.

Wijntip: Pascual Toso Malbec.