Onderstaand artikel vonden wij op www.desteronline.nl

Ook Rotterdam kreeg een Henri Bloem

Andrea, dochter van Ton Noordermeer van Wijnkoperij Henri Bloem, in volle vaart, tijdens de openingsreceptie op 7 november jl. Zij gaat haar vader in het nieuwe jaar assisteren in zijn ‘vinotheek’. Andrea is al flink aan het studeren, zodat ook zij de klanten deskundig kan adviseren.

Kralingen
Wijnkoperij Henri Bloem is weliswaar in het centrum gevestigd, maar vlakbij Kralingen. Een plek waar u nog uitstekend kunt parkeren en waarna u heerlijk in het enorme assortiment kunt rondsnuffelen. U vindt er wijnen van over de gehele wereld en in alle prijsklassen. Alles zeer overzichtelijk (per land, streek) uitgestald.

De hoge stellingen langs de muren herbergen in het bijzonder grote collecties grote wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne en Italië. Kortom, iedere wijnliefhebber komt aan zijn trekken en voor elke beurs is er iets moois te vinden, gecombineerd met de alom bekende service waar Henri Bloem zo bekend om staat. En met vijf jaar op rij de titel ‘beste wijnspeciaalzaak van Nederland’ is Henri Bloem dit natuurlijk aan zijn stand verplicht. ‘t Zou gek zijn als u voor uw feestdis bij Wijnkoperij Henri Bloem niet de geschikte wijnen zou kunnen vinden!

Andrea Noordermeer

foto: Winish Chedi

Geschenken
Uiteraard kunt u ook terecht voor relatiegeschenken wijnaccessoires, cadeaubonnen, kristal en een uitgelezen assortiment gedistilleerd. In overleg worden bestellingen bij u thuis afgeleverd.

wijnkoperij henri bloem logo
Groenendaal 23-A
(vlakbij Oostplein; hoek Sint-Janstraat)
Rotterdam
tel. 010-8423544
www.henribloem.nl