En dat is VIJF!Wijnalmanak

Dachten we toen we voor de 5e achtereenvolgende maal uitgeroepen waren tot Beste Wijnspeciaalzaak van het jaar, in de categorie wijnen tot € 5. Deze prijs wordt elk jaar uitgeroepen door de auteur van het boek Wijnalmanak, Cuno van ’t Hoff. De uitreiking van de prijs vond gisteren plaats in restaurant Stanislavski in Amsterdam.

De Wijnalmanak is een jaarlijks terugkerende wijngids, waarin wijnen uit de supermarkt, slijterij en wijnspeciaalzaak worden beschreven en beoordeeld. Een select team van wijnprofessionals proefde duizenden wijnen, ingezonden door winkels uit heel Nederland.  Door de Wijnalmanak Award voor de 5e opeenvolgende keer te winnen bewijst Wijnkoperij Henri Bloem over een assortiment wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te beschikken, elk jaar weer.

Toegankelijk, Kwaliteit, Service en Prijsbewust zijn de kernwaarden van Wijnkoperij Henri Bloem. De betrokkenheid en het enthousiasme van de medewerkers zorgen ervoor dat iedereen hier de wijn vindt die bij hem/haar past. De sfeervolle ambiance en lekkere wijn maakt dat een bezoek aan Henri Bloem een feestje wordt.

Om u aan den lijve te laten ondervinden wat Cuno en zijn proefteam ervaarden toen zij onze wijnen proefden, hebben we een speciale selectie gemaakt van de best beoordeelde wijnen uit de gids. De zogeheten Sterwijnen.

Uitreiking wijnalmanak

Auteur Cuno van 't Hoff met Antoinette Bongers(HB Eindhoven) en Steven Duintjer (hoofdkantoor Vinogroep)