Wijnkoperij Henri Bloem Bloemendaal

Over wijnwinkel Henri Bloem Bloemendaal

Wijnhandel Henri Bloem Bloemendaal is gevestigd aan de Kleverlaan, de fraaie entree-laan naar Bloemendaal. Campbell en Ivo Riemens hebben met hun team veel deskundigheid in huis om te adviseren in alle mogelijke wijn en spijs combinaties. Geleverd wordt veel aan particulieren maar ook aan bedrijven(relatiegeschenken) en restaurants en cafés, waar de wijnen uit het ‘Bloem’ assortiment het heel goed doen. In het grote magazijn is altijd voldoende wijn op voorraad.

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem Bloemendaal

Natuurlijk huisvest het royale pand van wijnwinkel Henri Bloem u een mooi en breed wijnassortiment. Sterk vertegenwoordigd zijn Franse wijnen: Languedoc, Rhône, Bourgogne, maar ook prachtige Grand Cru Classé’s uit Bordeaux. Ook voor onze Italiaanse wijnen uit bijvoorbeeld Alto Adige, Toscane en de Marken kunt u gerust een bezoekje brengen aan onze slijterij. Natuurlijk ontbreken de Duitse wijn, Oostenrijkse wijnen en Nieuwe Wereldwijnen niet. In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op. Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Wijnproeverij – wijncursussen bij wijnhuis Henri Bloem Bloemendaal

Wijnhandel Henri Bloem Bloemendaal organiseert regelmatig themaproeverijen. Daarnaast is het mogelijk om diverse wijnen live te proeven. Sowieso staan er iedere zaterdag wijnen op onze proeftafel. U vindt altijd een wijn die bij u past! Meer informatie over onze wijnproeverijen en wijncursussen? Neem contact met ons op! 

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,-- in Nederland)

Service is een vanzelfsprekendheid in deze winkel waar alle wijn zeer overzichtelijk wordt gepresenteerd. Bent u een keer niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij bezorgen de wijnen ook in overleg. Neemt u daarover contact met ons op. Daarnaast werken wij samen met onze externe bezorgpartner die onze wijnen vakkundig bij u afleveren.

Parkeren

De bereikbaarheid is heel goed en ook dankzij de brede stoep voor de winkel is parkeren nooit een probleem.

Alle reden om deze fraaie zaak een bezoek te brengen.

Waarom kiest u voor Henri Bloem

  • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
  • Scherpe prijzen door directe import bij producent
  • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
  • Relatiegeschenken op maat
  • Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel Nederland

Henri Bloem Bloemendaal

Kleverlaan 11
2061 TB Bloemendaal

Gesloten Morgen open vanaf 9.00 uur
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.00-18.00
Woensdag
09.00-18.00
Donderdag
09.00-18.00
Vrijdag
09.00-18.00
Zaterdag
09.00-17.30
Zondag
Gesloten

Eigenaar(s):Ivo & Campbell Riemens


Btw: NL8616.56.143.B.01
IBAN: NL27 ABNA 0888 9618 12