Henri Bloem Tilburg

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

In het centrum van Tilburg bevindt zich de Henri Bloems’s Vinotheek van Marcel en Saskia Kattestaart en hun twee zonen Max en Just, een echt familiebedrijf dus! Samen geven zij u adviezen op maat over wijn en aanverwante artikelen. Het Henri Bloem-assortiment is zeer herkenbaar aanwezig in de winkel. Het uitgebreide assortiment is helder geëtaleerd in ruim 240 m2 winkeloppervlak, zoals bijvoorbeeld het mooie 'Bordeaux-eiland', de meer dan 200 verschillende Italiaanse wijnen (waaronder uiteraard toppers als Gaja, Ornellaia, Solaia etc.) en de grote diversiteit accessoires zoals glazen, karaffen en kurkentrekkers. U kunt via deze link een kijkje nemen in onze winkel.

 

Wij hebben voor u een speciale collectielijst gemaakt van al onze topwijnen en oudere jaargangen! Deze collectielijst wordt regelmatig bijgewerkt maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een wijn niet meer voorradig is.

U kunt deze lijst hier vinden: Kelderlijst Bloem Tilburg

 

Dat wijn drinken verder gaat dan alleen de fles en de wijn wordt snel duidelijk door de service van Henri Bloem Tilburg: 

  • Bruikleen van wijn -en champagneglazen, altijd mogelijk en ideaal voor feesten en partijen.
  • Elk weekend een inloopproeverij in de winkel.
  • Nieuwsbrief die zowel digitaal als per post verstuurd kan worden.
  • Relatiegeschenken op maat, ook mogelijk met eigen etiketten en/of opdruk op wijnkistjes (ook kleine bestellingen).
  • Cursusavonden in het voor -en najaar georganiseerd in de winkel, op inschrijving.”

 

Bovendien is dichtbij de Vinotheek voldoende parkeergelegenheid aanwezig (parkeergarage Emmapassage en Koningsplein) en voor het inladen van een doosje wijn kunt u tijdelijk achter de winkel parkeren.

Kom dus snel proeven bij Wijnkoperij Henri Bloem in wijnstad Tilburg!

 

Henri Bloem Tilburg
Stadhuisplein 264
5038 TG, Tilburg


013-5433259

Openingstijden

Maandag
12.00-18.00 uur
Dinsdag
09.00-18.00 uur
Woensdag
09.00-18.00 uur
Donderdag
09.00-21.00 uur
Vrijdag
09.00-18.00 uur
Zaterdag
09.00-17.00 uur
Zondag
Gesloten


Btw: NL047056757B01
IBAN: NL30 RABO 0181 2442 09

Agenda | Evenementen

    Meer evenementen