Najaarsproeverij Henri Bloem Rotterdam

zo 7 november 2021
Henri Bloem Rotterdam

Beste wijnliefhebbers,

 

Na 2 jaar is het eindelijk weer zo ver; we mogen weer samen wijn proeven! Wat zijn wij van Henri Bloem Rotterdam blij om jullie weer te mogen verwelkomen op een proeverij. Hier hebben wij op gewacht!

De lekkere nazomer is voorbij en het najaar staat alweer voor de deur. Daarom hebben wij een flink aantal prachtige najaarswijnen voor u geselecteerd. Deze selectie zal bestaan uit verschillende wijnen vanuit de gehele wereld. Deze middag hebben wij ook een wijnproducent uit Frankrijk en een wijnimporteur uit Bulgarije uitgenodigd. Zij zullen u kennis laten maken met hun mooiste wijnen en u voorzien van de nodige informatie.


**Informatie**

De proeverij wordt gehouden op zondag 7 november 2021 van 14.00-17.00 uur aan de Groenendaal 23a te Rotterdam. De kosten voor deze proeverij bedragen €10,- per persoon. Het aantal deelnemers is beperkt dus meldt u op tijd aan!

 

**Aanmelden**

Aanmelden is dit keer echt noodzakelijk en is mogelijk door een e-mail te sturen naar rotterdam@henribloem.nl. Graag uw naam en het aantal personen erbij vermelden.

 

Wilt u up to date blijven? Like ons dan op Facebook!

 

Tot 7 november!