Najaarsproeverij Henri Bloem Apeldoorn

zo 4 november 2018
Henri Bloem Apeldoorn

Zondag 4 november a.s.

City Lounge Apeldoorn

Van 12.00 uur tot 17.00 uur

Op zondag 4 november a.s. is het weer tijd voor onze najaarsproeverij. Om 12.00 uur gaan de flessen open en bent u weer van harte welkom. Tijdens deze doorlopende proeverij staan er circa 100 wijnen open en is het aanbod zeer gevarieerd. Natuurlijk zijn er ook weer diverse wijnboeren / gasten aanwezig die dit grootste wijnevenement van Oost Nederland extra bijzonder maken:

 

Weingut Bayer ErbhofGarofoliBodegas CarcheloRamos Pinto

Weingut Bayer-Erbhof, Burgenland, Oostenrijk

Josef Bayer laat je een mooie selectie van hun wijnen proeven. Wat dacht je van een frisse Grüner Veltliner, een volle Pinot Blanc of een krachtige Blaufränkisch?

Garofoli, Marche, Italië

Wij zijn trots te kunnen melden dat Daria Garofoli, opgenomen in de top 10 beroemdste wijnvrouwen van Italië, te gast zal zijn. Zij presenteert de wijnen van dit oudste wijnhuis van de Marken. Veel Verdicchio, maar natuurlijk ook Montepulciano en andere verrassingen.

Bodegas Carchelo, Jumilla, Spanje

Helio Abellán van Bodegas Carchelo laat je proeven welke mooie wijnen er in Jumilla gemaakt worden. Bodegas Carchelo is een hypermoderne winery die uitsluitend rode wijnen maakt en een specialist is in de Monastrell druif.

Ramos Pinto, Douro, Portugal

Wat is een najaarsproeverij zonder Port… wij hebben de top op Portgebied in huis gehaald. Prachtige Reserva Ports voor de donker, koude dagen. Vergeet vooral niet hun witte Port te proeven.

 


 

Special Guest: O’Donnell, Moonshine, likeuren, Berlijn


O DonnellSinds kort verkopen wij de exclusieve likeuren van O'Donnell uit Berlijn. Als absoluut toetje kun je dus kennis maken met Harte Nuss, Bratapfel of Bitter Rose.Duitse specialiteiten met een Nederlands tintje.

Voor meer informatie: www.odonnell.de/

Collega Ondernemers:


Ook dit jaar zijn er weer een aantal collega ondernemers van de partij die je kennis laten maken met hun producten. Vaak kun je deze producten ter plekke ook kopen!

Marcel's Kaas, Slagerij Ter Weele & Lados Olijfolie

 

Aanmelden Proeverij:

Vanwege de brandveiligheid is het maximale aantal deelnemers beperkt en is aanmelden dus noodzakelijk via:

apeldoorn@henribloem.nl of 055-5221470

 

KOSTEN PROEVERIJ € 12,50 p.p. te betalen bij binnenkomst (contant)