Najaarsproeverij Henri Bloem Apeldoorn

zo 3 november 2019
Henri Bloem Apeldoorn

Zondag 3 november a.s.

City Lounge Apeldoorn

Van 12.00 uur tot 17.00 uur

Op zondag 3 november a.s. is het weer tijd voor onze najaarsproeverij. Om 12.00 uur gaan de flessen open en bent u weer van harte welkom. Tijdens deze doorlopende proeverij staan er circa 100 wijnen open en is het aanbod zeer gevarieerd. Natuurlijk zijn er ook weer diverse wijnboeren / gasten aanwezig die dit grootste wijnevenement van Oost Nederland extra bijzonder maken: 

Duval Leroy Premier Cru Champagne, Champagne, Frankrijk

Voor de eerste keer presenteren wij een Champagne huis op onze wijnproeverij. Jean Lemaignen van Duval Leroy is te gast en laat u enkele van hun elegante Champagnes proeven. Zo kom je niet voor verrassingen tijdens de feestdagen. 

Adega de Pegoes, Setubal, Portugal

Het afgelopen jaar heeft u kennis kunnen maken van een uitgebreider assortiment van de wijnen van Pegoes. Er zijn namelijk maar weinig wijnhuizen die wijnen maken van een dergelijke prijs/kwaliteit. Syrah, Touriga Nacional, Verdelho, Selected Harvest en Trincadeira... stuk voor stuk toppers in ons assortiment.

Sonia Pinto is aanwezig om u er alles over te vertellen.

Marquès de Murrieta, Rioja, Spanje

De top van Spanje! Één van de mooiste en beroemdste wijnhuizen van Spanje komt naar Apeldoorn. Borja Larroca Saez de Andana presenteert de mooitse wijnen. Van de Albariño's van Paza Barrantes tot de beste Rioja's. Hier moet wel een favoriete kerstwijn tussen zitten!

Kangarilla Road, McLaren Vale, Australië

Helemaal uit Down Under naar Apeldoorn gekomen! Wat is het toch bijzonder dat de wijnboeren van over de hele wereld graag naar Apeldoorn willen komen... Kevin O'Brien van Kangarilla Road laat de mooiste Shiraz wijnen proeven. 

 


 

Lokale collega ondernemers:

 

Ook dit jaar zijn er weer een aantal collega ondernemers van de partij die je kennis laten maken met hun producten. Vaak kun je deze producten ter plekke ook kopen!

Marcel's Kaas, Hopdonders Speciaal Bieren, Slagerij Ter Weele & Lados Olijfolie

 

Aanmelden Proeverij:

Vanwege de brandveiligheid is het maximale aantal deelnemers beperkt en is aanmelden dus noodzakelijk via:

apeldoorn@henribloem.nl of 055-5221470

 

KOSTEN PROEVERIJ € 15,00 p.p. te betalen bij binnenkomst (contant)