Najaarsproeverij Eindhoven - Evoluon- 4 november

zo 4 november 2018
Henri Bloem Eindhoven

 

Geachte wijnliefheb­ber(ster),

 Wij willen u graag uitno­digen voor onze grote najaars­proe­verij van kwaliteitswijnen op:

 ZON­DAG 4 NOVEMBER ­a.s. (van 13.00 tot 17.00 uur)

 In het Evoluon aan de Noord Brabantlaan zijn op deze dag een groot aantal kwaliteitswij­nen uit ons assortiment te proeven. Voor de proeverij gelden speciale actieprijzen, voor u de ideale gelegenheid om uw wijnvoorraad aan te leggen, aan te vullen of uit te breiden en u te laten verrassen door wijnen uit beroemde en onbekende streken.

 Op deze middag is de heer Schmitt aanwezig, hij vertegenwoordigt de wijnen van Weingut Leitz uit de Rheingau. Er zijn documenten die de geschiedenis van het wijn maken van de Leitz-familie terugbrengen tot 1744. In 1985 heeft Johannes Leitz het bedrijf van zijn vader overgenomen. Alle wijnen van Johannes dragen zijn individuele signatuur en tonen de gevarieerde grootsheid van de streek Rüdesheim waar ze vandaan komen.

Uit het prachtige Toscane presenteert mevrouw Laura Fanfani de wijnen van Capannelle. Vandaag heeft het bedrijf een totaal van 35 hectare, waarvan 16 bestemd zijn voor wijngaarden. De kwaliteit van de wijnen wordt constant  gevolgd door Simone Monciatti, de Oenoloog van Capannelle sinds 1984.

De wijnen van Capannelle worden nu in 35 landen over de hele wereld gedistribueerd, waaronder prestigieuze hotels, kwaliteitsrestaurants en gekwalificeerde wijnwinkels.

Om ons in staat te stellen u zo goed mogelijk te ontvangen, stellen wij het zeer op prijs te weten op hoeveel gasten wij mogen rekenen. U kunt zich verzekeren van deelname aan de proeverij door € 10,- inschrijfgeld p.p. over te maken op rekeningnummer: NL37 RABO 0113 7803 89 of contant in de Vinotheek.

Wij hopen u te mogen begroeten in het Evoluon aan de Noord Brabantlaan 1a te Eindhoven.


Met vineuze groet,

Wijnkoperij Henri Bloem

Anton & Antoinette Bongers,

Twan van Deursen, Lennert Bongers, Rard Bongers en Thomas Krebbekx