Donatie € 250,00 aan Ome Joop’s Tour

Met de vondst van de oude wijnen tijdens de werkzaamheden aan de Amsterdamseweg hebben wij heel wat mensen op het verkeerde been gezet, maar dat mag ook op een dag als 1 APRIL.

Op TV Gelderland was het een mooi onderdeel van het nieuws en ook Radio Gelderland heeft er rond een uur of 4 aandacht aan besteed evenals RTV Arnhem.

Via e-mail en social media hebben wij heel wat reacties binnengekregen en ook ’s avonds waren er een aantal mensen (gelovigen en ongelovigen) in de winkel om deze bijzondere wijn te proeven. Ook al kwamen ze binnen met het idee dat het een grap was, bijna allemaal vertrokken ze in de veronderstelling dat het allemaal toch wel waar was en een enveloppe met informatie over de veiling. In de brief die zij meekregen stond:

“Hartelijk dank voor uw komst. Omdat het vandaag 1 APRIL is, zal de geplande veiling van de bijzondere wijn uit 1934 niet doorgaan. De door u geproefde wijn is een Le Pin de Belcier uit 2001. In plaats van de opbrengst van de veiling zullen wij een bedrag van € 250,00 doneren aan Ome Joop’s Tour.”

Aldus zal geschieden. Wij hopen dat wij bij hebben kunnen dragen aan een glimlach op veel gezichten en voor de toekomst uw vertrouwen weer kunnen winnen.

Michel en Marja van Tooren