• Europese toppers Europese toppers - www.henribloem.nl - Henri Bloem
Europese toppers Europese toppers - www.henribloem.nl - Henri Bloem

Proefpakket /

Europese toppers

In dit proefpakket gastronomische wijnen die niet weg te denken zijn als begeleider van heerlijke diners. Met elke van onze wijnen voegt u een extra dimensie toe aan uw diner.

  •   proefpakket
Prijs55,25
  • Proefnotitie
  • Informatie

In dit pakket:


Schola Sarmenti Critera  
- Intense kleur en een kruidige zondoorstoofde geur. In de smaak veel rijp fruit, kruiden, mokka, chocolade en vanille. Zachte tannines en een lange zwoele afdronk.

Adega de Pegoes Trincadeira  
- Intens kleurig, dik kruidig fruit in de geur. Volle krachtige smaak met veel kruidigheid, opmerkelijk veel sap in de lange en romige afdronk. 

Valdemar Crianza   
- Intens rijpe fruitaroma's met kruidige tonen. Volle smaak met opnieuw rijp fruit dat mooi bij de tannine aansluit, dankzij de houtrijping. 

Chateau des Adouzes  
- Intens robijnrode kleur. Tonen van cassis, frambozen, peper en kruiden. Volle smaak van rijp zwart fruit met en een lichte kruidigheid. 

Bodegas Carchelo Altico
- Donker van kleur. Geurige wijn van fruit, lavendel en viooltjes. Het hout is mooi geïntegreerd in de smaak waardoor je het rijpe fruit en de kruidigheid  nog lang blijft proeven in de zwoele afdronk. 

Schola Sarmenti Nerio  
- Uitbundige wijn in kleur, geur en smaak. Verfijnde, complexe aroma's van kruiden en zwoel fruit verrassen bij iedere slok.

 

  • Wijnsoort: proefpakket
  • Producent: Proefpakket
Er zijn nog geen reviews beschikbaar. Schrijf zelf een review
Login om een review te plaatsen

Wachtwoord vergeten

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.