Henri Bloem Leeuwarden


  ***Aanbiedingen van de maand***

 

Sinds 1 juli 2012 zijn wij de trotse eigenaars van deze kwaliteit`s wijnwinkel die nu ruim 8 jaar bestaat. Vele particuliere- en zakelijke wijnliefhebbers hebben de weg al gevonden en natuurlijk werken we er hard aan om nog meer wijnenthousiasten uit Friesland te mogen begroeten.

Het ruime assortiment van zeker 1001 wijnen (geen sprookje) zoals een grote sortering uit de zogenaamde “oude wereld” o.a. Italië, Frankrijk (veel Bordeaux Grand Cru Classè), Bourgogne, Rhône etc… Spanje, Portugal (brede range Vintage Port en Madeira vanaf 1933) maar zeker ook Duitsland en Oostenrijk evenals de “nieuwe wereld” wachten dan ook uitnodigend op uw komst om de smaakpapillen te teasen!

Wij hebben voor elke gelegenheid een passende wijn vanaf € 3,25 t/m uw speciale wensen of anders gaan we daar naar op zoek, kortom de service die u mag verwachten van een Henri Bloem vinotheek.

Verder kunt u bij ons terecht voor relatiegeschenken, wijnproeverijen, wijncursussen, glaswerk, wijnaccessoires en niet te vergeten de Leeuwarder stadswijn de ‘Skeve Toren’

Met enige regelmaat willen we u op de hoogte houden van onze activiteiten middels onze nieuwsbrief of via mededelingen in onze wijnwinkel.

Wilt u misschien met familie, vrienden of bedrijf een wijnproeverij in Friesland organiseren dan bent u bij ons ook aan het juiste adres, informeer naar de mogelijkheden op maat.

Tot ziens in onze winkel en natuurlijk kunt u gratis parkeren voor de deur! Ook 24/7 online bent u bij ons welkom, wij werken zonder Ideal maar sturen u apart een factuur!

      

Met klinkende vineuze groet,

Martin Wolvers & Janita Kemner

Wijnkoperij Henri Bloem, Verlengde Schrans 26, 8932NN Leeuwarden.

Bank: ING NL59 INGB 0007047463 

 

Voor het laatste nieuws bezoek onze facebooksite

 

 

Artikelen

Er zijn geen items gevonden.

Archief

Er zijn geen items gevonden.
Henri Bloem Leeuwarden

Adres

Verlengde Schrans 26

8932NN Leeuwarden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11.00-18.00 uur
Woensdag t/m Vrijdag
10.00-18.00 uur
Zaterdag
10.00-17.30 uur

Contact

leeuwarden@henribloem.nl
058-2133833

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet